Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Chriss76

  csendes tag

  Sziasztok!
  Egy régi közel 5éves ASUS MyPal A730-as készülékkel rendelkezem, amihez külön van a gps vevő. A készülékemen első évbe a destinator, utána az IGO 2006 illetve 2006 plus megy több kevesebb sikerrel. Mostanában félóránként-óránként megszakad a navigálás, a készülék és a gps vevő közti bluetooth-os kapcsolat rendetlenkedik, az akkuja is max fél órát bír és gyalogos közlekedésnél macerás a két darabból álló kütyű. Igy csere mellett határoztam sok gps-es oldalt nézegettem, de eddig a tudása és ára miatt a Wayteq x920BT-t találtam a legmegfelelőbbnek.
  Főként kül és belföldön kirándulásra, városnézegetésre, autós- illetve gyalogos módban használnám.
  A hozzá illő Sygic Drive 7.7-es navi programról semmi infóm sincs, egy IGO-hoz képest mennyire részletes a térképe, rendelkezik a kisebb települések utcahálózatával is, POI-kal?
  Kezelése mennyire bonyolult egy IGO-hoz?
  A készülék árát 28körül láttam eddig, illetve Sygic 7.7 navi programmal 39körül, külök a Sygicet 16-ért.
  Ahol programmal együtt hírdetik azt írják a beépített memóriára telepítve, viszont a sygic oldalán azt írják a frissítés a régi kártya leadásával lehetséges, akkor ez igy hogy jön össze?
  Ha megvszem a készüléket a sygic programmal, attól még mehet rajta az IGO(amit tudjuk, hogy nem lehet rajta legálisan) nem veszik össze ha két program van a gépen?
  Köszi előre is!

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés