Új hozzászólás Aktív témák

  • DMG

    senior tag

    Felkeresett telefonon a WayTeq Hungary.

    Tizes skálán nálam 10-et kapnak ami a korrektséget illeti, elküldik a gyárnak a hibát, remélhetőleg a jövőben érkezik rá megoldás.

    Továbbá szeretném jelezni, hogy igen tapasztaltak a fórumokat illetőleg, bár ha jól sejtem engem összekevertek orbitalion-al. És szépen megkértek, hogy nagyon ne buzdítsak senkit ROM frissítésekre, nehogy meghibásodáshoz vezessen az esetleges hozzá nem értés. Itt jelezném: Nem én voltam. :U Pusztán elméleti kérdéseim voltak ezen a téren, de tényleg.

    (jut eszembe, rémlik mintha azt mondta volna, hogy MEGINT eljutott hozzájuk a készülék, és hogy foglaolkoznak vele, lehet arra értette, hogy orbitalion-é már votl szervízben, itt jegyezném meg, hog yaz enyémnek ez az első útja.)

    Bevallásuk szerint igen rugalmasak, és terveznek azok is maradni, és teljesen érthető az álláspontjuk miszerint, ha egy mód van rá, nem lenne szerencsés, ha a rom buherálgatás miatt veszíteni lennének kénytelenek rugalmasságukból, jól megaszontam. :DD

    Ami a rom frissítést illeti, feljegyzés van arról, hogy melyik sorozatszám milyen rom-al érkezik, szóval, ha nagyon akarnák bizony utána tudnának nézni. De ne feszegessük.

    A lényeg, hogy bár nem tartják kimondottan a használatot megnehezítő hibának, késséggel elismerik, hog yhiba, és remélhetőleg találnak is rá megoldást, kérdeztem, lehet-e tudni, hog yegy későbbi szoftver ezt orvosolni tudja-e vagy hardver hiba, de sajnos semmi konkrétumot nem tudtak mondani.

    Kicsit hosszúra sikerült. De remélem a lényeg benne van. :DD

    UI.:

    Tán csak nem rene0619 kollégával beszéltem telefonon? :R

    [ Szerkesztve ]

    Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

Új hozzászólás Aktív témák