Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz orbitalion #2489 üzenetére

    Az illegálisságról még annyit, hogy szerintem egy gyártó nem gátolhatja meg, hogy bármilyen termékét az ő általa elképzelttől eltérő tevkenységre használjanak. Legfeljebb nem vállal felelősséget a történtekért(garancia vesztése, baleset okozása). Az pl. hogy egy Dumpot hogyan kell készíteni, nem ütközik törvénybe, sőt, még az sem, ha egy megvásárolt iGO-t feltelepítünk a WayteQ-re.

    Nagyra értékelem a munkádat, és távol álljon tőlem, hogy kötözködni akarjak veled. Csakis azért írom le a véleményemet, hogy akit érdekel az lássa, nem biztos hogy igazad van (az sem biztos, hogy nekem van igazam :) )

    A gép szétbuherálására, fölhözvágására nem kívánok reagálni. De véleményem szerint az iGO esetében tévedsz. Olvasd el, mit mond a Felhasználói Szerződés. Csak azon a gépen használhatod, amire a program magától feltelepül. Mindenféle beavatkozás nélkül. Azt is kiemelik, hogy a program bármilyen módosítása TILOS. És itt van a kutya elásva. Ugyanis amit megvásároltál, az programmódosítás nélkül nem indul el PNA-n. Az hogy a programot ki módosította, ebből a szempontból teljesen mindegy. Tehát ha egy meghekkelt exe-t teszel a PNA-dra, és azzal használod az iGo-t, akkor az bizony illegális (warez).

Új hozzászólás Aktív témák