Új hozzászólás Aktív témák

  • orbitalion

    tag

    válasz Tonyk #2476 üzenetére

    Lehet, hogy nem pontosak az emlékeim, de két féle ROM-al szerelték, az egyik a PA06, a másik a 84A. Valószínű erről beszélt a kérdező.

    Ha a lementett fájlodat és az enyémet összehasonlítom, sok helyen egyformák, de vannak eltérések. A hosszukban van eltérés. Még olvasgatok kicsit.

    Viszont van egy jó hírem, hogy sikerült kétszer is ROM-ot frissítenem az általam Dump-olt bin-el. Elront minden Registry tartalmat, de erre számítottam és mentettem előtte, amiből sikerült visszaállítani. De még érdekesebb, hogy ha a flesheléskor ki lehet választani, hogy a RF2-t tegye alaphelyzetbe. Én ezt választottam, és az összes skint, amit eddig módosítottam, felülírta a gyárival. Tehát teljesen alapra lehet állítani a kütyüt.

    Most g.gergo segítségével még egy ROM mentést próbálunk készíteni, azt még meg kell néznem mekkora lesz. Jobb ha először egyforma méretűvel próbálkozom. Majd jelzem a fejleményeket.
    Köszönöm, az eddigi segítséged és a többieknek is!

    Vannak dolgok, amiről mindenki tudja, hogy nem lehet megoldani. Aztán jön valaki, aki erről nem tud, és megoldja. A.E. Civic 2.2 ctdi mk8

Új hozzászólás Aktív témák