Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz g.gergo #2425 üzenetére

    Ez azért érdekes kérdés egyébként, mert nekem spec van egy legális IGO-m frissítésekkel, és nem kevés pénzbe fájt.

    Ha most azt veszed, veszek hozzá egy hardver-t, egy másikat, mert az előző nem jött be amihez vettem eredetileg az IGO-t. W7-nél is illegális, ha másik gépre telepíted, de most ne várja tőlem senki, hogy 5 évig fogom használni ugyanazt a gépet ugyanazokkal a hardverekkel ... szívóztak is rendesen, mikor új gép lett véve, és akkor is hazudnom kellett, hogy "garanciális lapcsere történt"... ha azt nézed ez illegális tett volt, viszont nem 20 forint egy W7, ahogy egy IGO sem 10 forint, hogy utána kidobjam az ablakon azzal, hogy nem használom.

    Nem tudom hogy kell rárakni, még nem is kerestem, mert még a hardver sincs meg hozzá (említett széria/SW/Rom hiba miatt, de eddig amit olvastam, ott nem "hackelés"-ről volt szó, hanem csak bele kellett írni valamit valamilyen fájlba... (nem kell kijavítani, ha nem így van, mert nem ide való téma)

    Én csak azt mondom, hogy baromság tűzzel vassal üldözni azt, aki szeret egy programot, ami jó, és hozzászokott. Kíváncsi lennék mit szólnál, ha megvennél egy gépet amin Linux van, és legálisan sehogy se rakhatnál rá W7-t hiába vetted meg előtte 2 hónappal, mert azt mondanák, hogy Linux fájlrendszerét nem szabad megformáznod NTFS-re mert az illegális!

    Btw azt akár itt, vagy akár priviben megírná nekem valaki, hogy pontosan melyik lépés az illegális ezen a tetten? Csak hogy tisztában lássam az egészet, mert mivel még a PNA sincs meg, egyszerűen nem értem. Mert mint kívülálló személy csak azt látom, hogy amiatt megy a problémázás, hogy átírsz egy fájlt ami egy TXT és még kódolva sincsen. Kb mintha W7-ben registry módosítással beállítanád, hogy az alapértelmezett ne a jegyzettömb legyen, hanem a Notepad++

Új hozzászólás Aktív témák