-
IT café
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz kisselandras #1607 üzenetére
Most néztem nekem seriesX -en még nincs !
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
viperabácsi
addikt
Hali ! DMZ - hez van valami magyar leírás , hogy mikor mi a feladat ? Sokszor érthetetlen mit is kell csinálni. PL most meg szereztem a Stronghold Keycardot , aztán kinyírtak . Most mit kellene csinálni a második pontban és hol ?
-
viperabácsi
addikt
Üdv ! Lenne egy kérdésem , a leírásban ez áll :
"Válaszd a Call of Duty: Modern Warfare II Vault Editiont a VIP-élmény megszerzéséhez. A Vault Edition hozzáférést biztosít a Red Team 141 kezelői csomaghoz (4 kezelő: Ghost, Soap, Farah és Price), a legelső Weapon Vault FJX Cinderhez, 10 órás 2XP-hez és Weapons 2XP-hez, 1 Season Battle Passhoz és 50 Tierhez."
Én CP -ért megvettem a season 1 -et , de nincs játékom ( csak WZ 2 .0 van letöltve xbox series x -re. Ahhoz vettem meg BP-t 1100 CP-ért. Ha most megvenném Vault edition-t akkor a következő season ( season 2 ) lenne ingyen ?Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
viperabácsi
addikt
Hali ! Lenne egy kérdésem . Valamelyik nap összeakadtam 2 vad idegen rendes sráccal. Bejelöltem a nuklear zónát a fegyó miatt , egyböl jöttek is velem . Irtottunk , aztán engem kinyírtak . A másik két tag kinyírta chemistet kihozta a fegyót a másik srác felélesztett enge, ezután akinél volt a fegyó ledobta elém , ki is sikerült hoznom. Eddig szép. Következő körben kinyírtak és buktam a csúzlit. Most akkor ezt újra meg kell szereznem ?
-
viperabácsi
addikt
DMZ-ben hogy egyszerű össze szedni és kihozni a 6 killstreaket ?
-
viperabácsi
addikt
Értem én. Nekem nincs senki aki tudna segíteni. Most volt a 10 dik alkalom , hogy felvettem az arany stukit a hoteléban , mindig kinyírnak mielött kijutok vele. Most már a heliben ment a visszaszámlálás és egynél járt beugrott e G... és lelő nem értem mi a jó más játékának a tönkretételében !
-
viperabácsi
addikt
válasz kisselandras #2216 üzenetére
igen tele van ilyen agyhalottal. Arról nem is beszélve ,. hogy soha nem nézik neked milyen feladatod lenne , megy a saját feje után .
-
-
viperabácsi
addikt
válasz kisselandras #2409 üzenetére
Hali ! Hogy lehet meg szerezni a B21 kártyát ?
-
viperabácsi
addikt
válasz FishiestFish #2431 üzenetére
Ha rádugtad a gépet , utána router restart.
Nem vagy véletlen NAT -olva ?Itt látni fogod mi a probléma .
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz FishiestFish #2433 üzenetére
Akkor pedig biztos router beállítási hiba lesz. A box csatlakozik wifin erre a routerra , és azzal van net
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz FishiestFish #2435 üzenetére
Értem azt akartam kihozni belőle , hogy próbáld ki wifin megy e a box .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest