- Proxmox VE
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elveheti az USA a Chrome-ot a Google-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Facebook és Messenger
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
senior tag
válasz csákány. #3365 üzenetére
Konkrétan egy lövése sem megy mellé, ezt szerintem aki aktívan játszik fps lövöldékkel az azonnal észreveszi, nagyon gyanus a csávó.
Bár én igazából még sosem használtam jól beállított controlleres aim assistot (világ életemben egérrel játszottam), de sokan szeretnek arra hivatkozni, hogy amiatt tudnak jól célzoni és sikeresen játszani és az nem csalás hanem bárki számára adott lehetőség a játékon belül....
Nekem ez a csávó [link] jött szembe nem rég tube-on a DMZ tartalmaival és mai napig nem tudom eldönteni, hogy csaló e, mert eszméletlen amit soloban művel és ő pl többször az aim assistra is hivatkozik, pl ebben a videóban [link] De néha még így is annyira gyanus, hogy ezek valahogy annyira tudják, hogy ki hol merre mászkál, meg melyik emeleten van stb, amit egy több szintes épületben az uav nem tud megmutatni hiába nyomogajta be egyfolytában, de közben meg valahogy mégse úgy játszik mintha lenne wallhack, de az is lehet, hogy csak jól színlel...
Igaz én nagyon átlagos és komolytalan játékos vagyok ezekhez képest de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogyan tudja ilyen jól megúszni és kitaktikázni soloban a harcokat valaki csalás nélkül, sokszor 6 fős squadok ellen...hiába vannak magyarázó videói arról, hogy ő hogyan gondolkozik játék közben és milyen döntéseket hoz a siker érdekében, egyszerűen sokszor nem hiszek a szememnek, én valahogy soha nem találkozok ilyen playerekkel akiketg ilyen könnyű kijátszani, főleg soloban....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Withings Scanwatch 2 38mm
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- ACER SWIFT FullHD játékra is,RYZEN 3 4300u(4X3,7Ghz)Világító billentyűzet, 8-16GB RAM,SSD,szép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest