-
IT café
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz geckowize #1490 üzenetére
""Felülvizsgálat"-ról meg annyit, hogy szinte biztos nem emberi erőforrás nézi át ezeket, mivel ugyanazt a boilerplate szöveget küldik utána indoklásnak, még konzolosoknak is! Ha megmondod nekem, milyen unauthorized software futhat konzolon, vagy milyen game data manipulationt lehet csinálni, akkor megköszönöm."
Ebben a kérdésben én is kíváncsi lennék a kiadó válaszára, hogy vajon mi a fene futhatott konzolon ami miatt bannolták.
Ha jól tudom a konzol nem PC, hogy azt futtass rajta amit akarsz."olyat is bannoltak aki camoglitches (MW-s Damascus / Obsidian camo BOCW-s/VG-s fegyveren) fegyvert felvett a földről."
Ez így egyre érdekesebb, mert honnan is kellene tudni, hogy az milyen fegyver amit te felveszel?
Amúgy ha kifogy a lőszer, és pörgés van akkor felveszem amit találok- csapattársét, ellenfelét, mindegy - hátha van benne lőszer. Ha nincs akkor rápacsáltam.Az ilyen húzások után tényleg meggondolandó a következő rész vétele.
A nagy csíter bannolás meg kb. semmit nem ér. Egy magyar srác beszélt erről, youtube-on fent van a videó. Bagatell összegért vesz új accot, akár már felhúzott fegyverekkel, szóval nem a nulláról kezdi vele. (igazából az se lenne gond, de így időt spórol)
A fejlesztő meg a csítgyártók mögött kullog, hiába állítják, hogy nem így van.
Röhej az egész, ez is csak a lehúzásról szól lassan; adsza mani aztán húzz a csába.
Az SBMM meg egy külön cumi, amiről meg bizonygatják, hogy nekünk jó. Háááát persze....Az a baj szvsz, hgy nálunk Európában nem olyanok a törvények, hogy érdemben tudjunk tenni, de körül kellene nézni az amerikai fórumokon, és ott szervezni egy csapatot, pl. csinálni egy petíciót az indokolatlan bann és az SBMM ellen.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest