Hirdetés

Aktív témák

 • Kuresz

  tag

  Sziasztok!

  Nagy gázban vagyok! Jóideje fejlesztek egy progit Visual Studio 2003-ban (azonbelül Visual Basic). Már szép nagy méretű a forrás is és most eljutottam oda, hogyha mégegy sort írok a forrásba Visual Studio-ban, az összeomlik!!!! Ezt a hibaüzenetet jeleníti meg:

  ''Visual Basic .NET is unable to recover from the following error : System error &HC0000005& (Visual Basic internal compiler error) Save your work and restart Visual Studio .NET''

  Ilyenkor nem képes rendesen kimenteni már a forrást sem, egyszerűen lefelejti a végét vagy az elejéből egy részt, emiatt a forrás minden egyes mentéskor szintaktikai hibákkal kerül elmentésre, amit a VS és a project újratöltésekor lehet ügye észlelni.  Most tényleg komoly a zűr, mert már a fejlesztői környezet opcióit is végigbabráltam, de semmi változás. Ettől a ponttól nem tudom folytatni a munkámat. Ja és lefordítani sem hajlandó a programot! Befagy a fordító is!

  Ha viszont kiveszek egykét sort bárhonnan a forrásból, akkor meg minden oké.

  Van valakinek fogalma arról, hogy mi lehet ez pontosan? Van rá megoldás? RAM 1 GB van a gépemben és bőven van szabadon.  Esetleg létezik más editor, ami free? Nem baj ha nem nagy sztár, csak tudjon fordítani. Elszórakozom én a Notepad-el is ha kell, bár sok többletmunkát jelent, de lefordítani sajna nem tudom az alkalmazásomat!!! :((((  Légyszíves segítsetek!  Előre is köszönöm!

  Kuresz  --

 • Miracle

  senior tag

  hehe. m$ faktor. amúgy szerintem inkább felejtsd el a VBet, ha nem megy, és már vele álmodsz, nem tudsz nélküle élni, akkor térj át mondjuk VS6-ra, nekem jobban tetszik, mint a 2K3.NET
  ja, és másra áttérni nem hiszem, hogy megoldható, mert a VB m$ specialitás.

  [Szerkesztve]

  értelmező késziszótár :: rekurzió --> lásd : rekurzió

 • X-COM

  nagyúr

  [L]http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;831489[/L] ?

  Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

Aktív témák