Új hozzászólás Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
Tudtok róla valamit? Délután óta semmi, még pingre se válaszol.
Üdv: Csaba
-
engusz
veterán
Éppen a napokban regisztráltam magam oda. Tetszett, hogy gyors, mindig elérhető és van naptár szolgáltatás. Erre most nem megy... Nem jó ez így!
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Shim
őstag
évente 1x leáll. szvsz korrekt. ennyit kibír az ember. ráadásul gyors, megbízható.
(biztos takarítónéni kikapcsolta a szervert)
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
engusz
veterán
Most már megy, igaz egy picit még lassú. Levelek, naptár bejegyzések kivétel nélkül megvannak.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Zsotee
csendes tag
A freemail se működött!!
De mostanra mindkettő megjavult :-) -
klepto
addikt
Nálam már működik.
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Divi
aktív tag
ööö
mi is a VipMail POP szerverének a címe?lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
-
pojakcs
senior tag
Tisztelt Felhasználók!
Tegnap este (jan. 15.) nem voltak elérhetők a vipmail szerverei, ennek oka az volt, hogy
cseréltünk gépeket. Mostantól egy lényegesen nagyobb teljesítményű gép szolgálja ki web használókat
is, mivel az elmúlt 2-3 hétben többször néhány órára lelassult a kiszolgálás.
A leállás 18:15-től 22:50-ig tartott, az érkező levelek később, a hajnali órákban kerültek
tárolásra.
A mai napon frissülnek a DNS beállítások is, ezek után már a pop3 és imap kapcsolatot használók is
egy új géphez csatlakoznak majd. Ez automatikus lesz, nem kell változtatni a mostani beállításokon.
Fontos, hogy a korrekt címek a következők:
POP3 szerver:
pop3.vipmail.hu
IMAP:
imap.vipmail.hu
Későbbiekben a ''sima'' vipmail.hu nem fogja ezeket a kéréseket kiszolgálni, akinek ez volt
beállíva, módosítsa mihamarabb a helyes címre!
Reméljük ez a rövid karbantartás nem okozott nagy kellemetlenséget.
Üdvözlettel:
Vipmail.hu
==================
Ezt ma délután kaptam, de legalább megvan a magyarázat.Üdv: Csaba
-
Shim
őstag
nos mi van a vipmaillel? másnak megy vagy én kapom ezt a hibát oe-től:
''A kapcsolat a kiszolgálóval megszakadt. Fiók: 'pop3.vipmail.hu', Kiszolgáló: 'pop3.vipmail.hu', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hiba a szoftvercsatornában: 10060, Hibaszám: 0x800CCC0E''Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
kjancsi
csendes tag
felejtsd el a vipmailt, tulsagosan ujak meg
....ha megbizhatót akarsz akkor hotmail vagy yahoo-t....hasznalj!
vagy tvn.hu, neha-neha bajok vannak, de nagyon kiraly szolgaltatasok! -
Shim
őstag
vipmailt nem fogom leváltani, ez már nemtomhanyadik szolgáltatóm. hotmailben nem bízok és az összes nickem foglalt, freemailt mindig is ótvar xar volt, prímposta ''elnyelte'' az accountom...marad a vipmail. még mindig a legjobb. eddig csak 2x volt olyan h nem értesítettek leállás előtt, levelek gyorsak, van pop3, mi kell még?
-
kjancsi
csendes tag
válasz
.:InnoMan:. #15 üzenetére
a freemail nekem megy.....
kivancsi leszek mit irnak majd a vipmailre megint...mert virus mar nem terjed ugy mint regen...szoval terheles is joval kisebb..... -
kjancsi
csendes tag
válasz
.:InnoMan:. #15 üzenetére
a freemail nekem megy.....
kivancsi leszek mit irnak majd a vipmailre megint...mert virus mar nem terjed ugy mint regen...szoval terheles is joval kisebb..... -
Shim
őstag
műxik a vipmail!
-
pojakcs
senior tag
Pont tegnap is meg akartam keresni ezt a topicot ,erre elindult a vipmail. Napközben többször néztem, nem működött. Ma megint vacakolt, nem tudom mi lesz vele. Pedig olyan igéretesnek tűnt a freemailhez képest.
-
engusz
veterán
Igazad van. Viszont te egy fillért sem fizetsz érte! A reklámok pedig egyáltalán nem zavaróak. Nem mondom, hogy hűde jó fejek az ingyenes mail szolgáltatók, de ellehet viselni őket az összes előnyükkel és hátrányukkal együtt.
Ha fizetnél érte és úgy nem megy a levelezés, akkor lehet késsel rontani nekik! Hiszen akkor a pénzedért nem kapsz normális szolgáltatást.Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
pojakcs
senior tag
Megint be van halva.
-
Shim
őstag
''Pedig olyan igéretesnek tűnt a freemailhez képest.''
szerintem még mindig ezerszer jobb a freemailnél...különben is most itt van mydoom, valszeg ez bolondította meg (az összes többi free szolgáltatóval együtt) szóval ezért még enm kell leszólni.
most speciel műxik ;)Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
shtml
őstag
Nekem már 3 napja nem érkeznek meg a vipmailre küldött levelek. Sztem ez már azért durva, ingyenesség ide vagy oda.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
pojakcs
senior tag
Most elindult. Adok neki még egy esélyt.
-
Redreamer
tag
Nemtudom de nekem a freeemail még most sem tünik valami jónak. Lassú a bejelentkezés mint a tetű és csak 2-3-szorra tudok belépni. Levél írást meg be se hozza. Mi van ilyenkor?
Az élet azért jó mert minden megtörténhet, és azért szar mert meg is történik!
-
Protoss
senior tag
Említsük meg azért a freemailt is mert nálam az utóbbi napokban igen csak döglött (lemértem freemailen 2 nap kellett a levélnek mire átért házon belül) és szivesen elbeszélgetnék azzal a marketinges állattal aki ilyenre álmodta a freemail oldalt:
- egér mutatóra ráröppenő reklám ablak (kb félévvel ezelőtt buzerálták az idegeimet vele)
- kiszélesedő banner (belépéskor kitakarja az azonosítómat)
Ezek már azért elég zavaróak. Szóval ezekhez képest a vipmail felüdülés. Most kezdték és szerintem még fejlesztenek.
[Szerkesztve]Ne glettelj, a vakolás jobb
-
pojakcs
senior tag
Nem értem ezt a vipmailt.
Használok egy voda gprs net hozzáférést, erről totálisan elérhetetlen. Olyan szinten, hogy még a www.vipmail.hu oldal sem jön be, pingre sem válaszol. Otthon van egy europeonline-os műholdas kapcsolatom. Itt a kérés megy a vodán, a letöltés jön a műholdról. Ezen rendszeren tökéletesen működik. Érti ezt valaki ????
-
engusz
veterán
Szégyen gyalázat...
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /usr/local/www/data-dist/final/config2.vip on line 90
SQL_Error:Too many connectionsNézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
pojakcs
senior tag
Megint be van hányva.
Azt hiszem érzékeny búcsút veszek tőle.
-
Ekváádor
őstag
Jelenleg nem elérhető!
Már két napja!Vámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
Divi
aktív tag
Ezek szerint nem nálam van a hiba...
lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
-
Ekváádor
őstag
Múltkor a prímpostával volt ugyanez, most a mega vipmail
Vámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
pojakcs
senior tag
Csókoltatom őket, azért egy mailt nyomhattak volna előtte, hogy karbantartunk, vagy az isten tudja mit csinálunk két napig. Kíváncsi leszek mi lesz az ezidő alatt kapott mailjeimmel.
-
caleb
aktív tag
Azért megroh@dhatnának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az élet jó a világ nem!!!
-
Ekváádor
őstag
Na most már végképp bedöglött
Vámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
Divi
aktív tag
Na ez azért már tényleg vicces, hogy 2 napja azt se tudjuk, hogy bú-e vagy bá...
lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
-
klepto
addikt
2 napja
Nekem tegnap még rendesen ment, csak ma délben vettem észre, hogy áll
1x sikerült bejutnom, de akkor nem a honlapot kaptam meg, hanem a szerver FTP oldalára vitt a címHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Trak
addikt
Azért tényleg vicc, hogy 1 egész napra elmegy... Én elhiszem, hogy bármi elromolhat, de egy ilyen szintű szolgáltatónak kötelessége, olyan embereket foglalkoztatni, és olyan alkatrészeket kéznél tartani, amivel pár óra alatt megoldható egy meghibásodás.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
Új hozzászólás Aktív témák
- Leszerepelt a Xiaomi 13 Ultra a DxOMarknál
- Radeon RX 7600: nyolc giga elég lesz?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen processzort vegyek?
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Flash SSD
- CentOS Linux
- További aktív témák...
- XFX RX 6700 XT 12GB GDDR6 SPEEDSTER MERC319 Eladó! 110.000.-
- Apple iPad 9 2021 10.2 64GB Wi-Fi kihasználatlanság miatt eladó
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 FHD IPS touch, i5-4300Y, 4GB RAM 128GB SSD ujjolv., 1 hét gar
- !!! LG OLED C9 55" Eladó !!!
- X1 Yoga 5th 27% 14" 4K UHD IPS érintő i7-10610U 16GB 256GB magyarított vbill ujjlolv toll gar
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: pepris.de
Város: Budapest