- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Disney+
- Max
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vigneau
félisten
Akkor ne is legyen több gond. Vigyázzon Magára - meg Ti is Rá!
Hááát, azért messze jobbnak tűnnek a Nanoxia-imnál is. Még a Kublai-ban is lecserélném őket szívem szerint, nem csak Melinda gépébe raknám be az Arctic-okat.
Vajon a két Apache-al is felvennék a versenyt?
Persze, eddig csak tápról próbáltam ki őket, de a Nanoxia DS hangját hozzák a BQ! PW2 légszállításával.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
Nem baj az, ha Neked tetszik.
Közben révbe ért egy projektem. Kész az Asszony GeminII M4 és Smiti féle 2xArctic P12 trióval turbózott CM 110-e. Ezt Spidi Hydronaut-jával bolondítottam meg egy kis pullba állítással, mind a CPU P12-jét, mind a táp ventijét figyelembe véve.
Hétvégén pedig Cheesy X96 Max+ tv okosítója teszi fel a pontot az i-re.
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #34288 üzenetére
Update:
A Cinebench R20 alatt a GeminII M4-el a legmagasabb maghőmérséklet 72, míg a legalacsonyabb 60 fok. 12 fok difi a kettő között, no mindegy.
Nem feküdne jól fel az egyik rögzítő láb szomszédságában lévő chip/SMD miatt a hűtő? Érzéssel, óvatosan csavartam meg az anyákat, nehogy roppanjon a nyák.
Viszont a gyári hűtőhöz képest tapasztalat eltérés már -6 és -9 fok. A CPU P12 1300RPM-en, míg a SYS P12 1200RPM körül szaladgál full terhelés mellett.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #34373 üzenetére
A hátlap az egyik láb alatt/mellett fekszik fel egy 1mm vastag chipen, ami picit meglepett. Amúgy nagyon stabilnak tűnt a hűtő, meg se mozdult. Többször is ránéztem.
Elég macera szerelni, hogy nincs szerelőnyílás a ház alján a lap CPU foglalata alatt. Az Asszony el is dobná a haját, ha megint szétkapnám. Én meg alig láttam rendesen a lap vezetékeinek szitanyomását, mikor dugtam be őket.
Csak a ventik miatt hívtalak amúgy. Úgy csináltam, ahogy mondtad. SYS P12 befúj, a CPU P12 lap felől szív, felette pedig szív a BQ! venti és viszi kifelé a levegőt a hátsó rácson.
Legalább stimmel a régi számod.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #34375 üzenetére
Akkor még ki lehetett volna könnyíteni
Viszont így már én se rizikóznám megMeg is lehetne fordítani az irányt amúgy,
a tápnak ~mindegy lenne, kérdés a CPU.
Valószínűleg hűvösebb lenne pushban..
De teljesen okés értékek, azért Haswell,
még ha relidelt is, nem perfekt kontakt..Hja, ha változott volna, azt tudnád Te is.
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #34376 üzenetére
Tövig húztam a csavarokat, amíg szépen lehetett csavarni őket. A hűtő egyenesnek tűnik. Vasárnap ráhúzhatok picit a chip melletti lábra. Akkor lesz egy jó két órás etap, mikor Lotti alszik és Meli sincs itthon. Nyugodtan tudok dolgozni - lábujjhegyen.
Ilyenkor lenne jó, ha ez is meg lenne nyitva lakatos módra szépen, mint anno a Tőled vett ház. Csak mellette kellene egy lezáró fedél is, mert amúgy a nyák alja simán tapizható lenne...
Szóval azt mondod, mégis inkább hagyományosan rakjam be a CPU P12-t, a BQ! ventije pedig legyen felfelé? Nem lesz így spontán hőkamra? Vagy legalább a hűvösebb levegő a lapra jutna, nem pedig elszívva tőle?
Akkor megnyugodtam.
smiti:
Neked mennyi a difi a leghűvösebb és legmelegebb mag között?Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
smiti
addikt
válasz philoxenia #34381 üzenetére
Pár perc eltérés volt, számottevően biztosan nem változott egyik körülmény sem.
Max az általam elfogyasztott itóka mennyisége.
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #34388 üzenetére
No, most vesztettem el magam...
A táp ventijének irányát csak annak szétszedéssel tudnám megfordítani. Mert ha csak a tápot fordítom meg, az nem fog a házba fújni, mert zárt a ventivel ellentétes része.
-
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #34392 üzenetére
Viszont akkor ebben az esetben ez nem igazán alternatíva a számomra, mert még garanciális a táp majdnem egy évig.
Mellesleg mitől néz ki némelyik hsz-ed pontosan úgy, mintha jambikus sorokban szerkesztett vers lenne?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz philoxenia #34397 üzenetére
Balalajka megvolt, a másikat nem támogatják munkaidőben
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen