- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Rátört az Amazonra a trösztellenes félelem
- Sok a Huawei-meglepetés, de az USA szerint nem tudnak fejlett mobilt gyártani
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
őstag
meg tudná de nem fogja mert nem fűződik hozzá gazdasági érdek, akármit is jelentsen a gazdaság
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
bambano
titán
UFT [link]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Cassi
senior tag
Ennél fontosabb kérdés, hogy meg tudja-e védeni az embereket az EU-tól a big tech.
-
gabor7th
addikt
Vajon a politikusok ellen tudnak állni a pénznek és nem korrumpálodni? Ha igen, akkor talán igen.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Indokolatlannak erzem a ficko optimizmusat. Mivel mindegyik ganye ceg, plusz nehany allam is megtette a magaet, hogy elveszitsek az emberek bizalmat, egy torvenytervezettol nem fog ez megvaltozni.
https://www.coreinfinity.tech
-
secretgarden
aktív tag
Engem az aggaszt amikor a nagy cégeket feltorik a hackerek és máris a sotét weben cirkulálnak az ember adatai...
-
válasz
secretgarden #10 üzenetére
Nem kell ehhez feltörni semmit, az emberek zöme önként és dalolva adja ki a személyes adatait...
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
stellaz
addikt
Mondjuk azt nem értem, hogy pénzbírság mellé miért nem jár letöltendő börtön büntetés a vezetőnek?
Szerintem az rögtön jobban észhez térítené a cégeket.
-
Alchemist
addikt
"a tévinformációk elleni küzdelemre"
Azt pl. ki dönti el, hogy mikor hazudnak az egymással háborúzó felek?Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
-
Alchemist
addikt
Természetesen az ilyen triviális eseteket leszámítva.
Háború idején a kisbíró dobolja ki, hány ellenséges katona esett el.
– És a mieink közül hányan estek el? – kérdezi valaki.
– Azt odaát dobolják – feleli a kisbíró.Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
AxBattler
félisten
válasz
Alchemist #15 üzenetére
Ebből egyenesen következik, hogy aki ilyen szintű cinizmusra képes, annak minek olvassam el a híreit?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
edward2
addikt
válasz
Alchemist #13 üzenetére
Még csak nem is háború, de egy igen tanulságos eset: [Catalina Affair]
Az oroszok az elejétől kezdve állították, hogy a DC3-as megfigyelést végzett ellenük és azért lőtték le a gépet. "Független" svéd állam ugye tagadott mindent. 40 évvel később ismerték be, hogy a NATOnak kémkedtek.
Persze ettől ma ki tudja ki mond igazat, de látható hogy régen se tudtuk pedig mindenki meg volt győződve a nyugat őszinteségéről.
-
besac
újonc
"amely keretében a tech cégek visszanyerhetik az emberek megtépázott bizalmát magukkal szemben."
Lemaradtam valamiről? -
paatrick
senior tag
válasz
Alchemist #13 üzenetére
Hazudni minden kormány, államvezetés hazudik, nem kell ehhez háborúban lenniük.
A probléma ott van hogy a szavazóképes emberek egy része alap logikai kérdéseket se tud feltenni magának és azokat megválaszolni. Ami az ő világszemléletét erősíti az úgyvanmertúgyvanéskész. Akár háború, infláció "letörése", vagy fújfújgonosz-EU de "EU-pénz nélkül nem tudunk pedagógus bért emelni brühühühü".
Most olvasom egyik híroldalon hogy újabb hülyeséget oszt a nép facebookon mintha kötelező lenne. "A 112 segélyhívó száma megváltozik... SÜRGŐSSSS OSSSSZAD"
Komolyan, már 10 éve szerves része az életünknek a facebook, az instagram, az internet és még mindig vannak olyan emberek akik bármit elhisznek mert Jóskapista kiírta facebookra.
És ezek az emberek ugyanúgy döntenek az én, a te, és az ország ügyeiről mikor elmennek szavazniEz ellen a fake news tenger ellen meg se az EU se a big tech nem tud tenni időben. Egy megoldást látok csak, a hitelesített személyazonosságot amivel mindenki csak 1x regisztrálhatna.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
dabadab
titán
Az oroszok az elejétől kezdve állították, hogy a DC3-as megfigyelést végzett ellenük és azért lőtték le a gépet
Aztán belinkeled ezt: "The Soviet Union publicly denied involvement until its dissolution in 1991."
Meg hát ez egy olyan incidens, amikor a szovjetek nemzetközi légtérben lelőttek egy fegyvertelen gépet aztán a mentésére induló másik gépet is - és ezt letagadták. Szóval csak sikerült egy olyan példát hozni, amiből az látszik, hogy az oroszok egyrészt mindig többet hazudnak másrészt meg agresszív állatok.
DRM is theft
-
ddekany
veterán
Ép elméjű ember nem bízik a nagy cégekben, nyilván szükséges törvényekkel kordában tartani őket, különben akár szó szerint megölnek, ha az pénzügyileg a racionális. De az olyan próbálkozásokkal, mint Chat Control v2, az EU felé is nő a bizalom rendesen.
-
bambano
titán
Az eu például úgy növelhetné a felé való bizalmat, hogy olyan jogszabályokat hoz (legalább a hírközlés területén), amiknek van értelme és meg lehet tartani.
Ebben a kategóriában az eu legalább akkora bukta jelenleg, mint az adathörcsög multik.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Új hozzászólás Aktív témák
it Thierry Breton szerint a DSA remek lehetőség arra, hogy a nagy tech cégek visszanyerjék az emberek bizalmát.
- Új Dobozos Acer Aspire 5 Laptop 15,6" -25% Brutál AMD Ryzen 5 5650U 6Mag 8/512 FHD IPS
- Új Acer Aspire 5 Erős Multimédiás Laptop -35% 15,6" Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8GB 256GB SSD FHD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Újszerű állapotban eladó
- APPLE IPHONE 12 Pro Max 256 GB Független
- High-End Gamer PC 4090 R9 7900X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest