Új hozzászólás Aktív témák

  • Omega81

    senior tag

    Sziasztok!

    Soha nem gondoltam volna, hogy ide írok. Nos, muszáj.

    Nem írok nicket, mert egyelőre csak egy kérdésem van. Fórumtárssal lebeszéltük, hogy küld nekem 2 vinyót. Utaltam előre a kialkudott árat.
    Visszaírta, hogy "postán elöre utalással kb plusz 1000 utánvéttel meg olyan 1500 ft kb" Én ebből azt feltételeztem, hogy normálisan küldi.
    Kiderült, hogy utánanézhetetlenül küldte. Nem érkeztek meg sajnos.
    Felajánlotta, hogy a fele árat visszautalja. Nem fogadtam el az ajánlatát.
    Mai napig beszélünk privátban, én írtam, hogy:

    "Meg kéne kérdezni itt a bizniszes topikban, hogy másoknak mi a véleménye a dologról. De te kérdezd meg, mert ha én kérdem, akkor olyan, mint ha panaszkodnék. Írd le a történetet, hogy küldtél valakinek vinyót, írd le a feladás módját, és hogy nem érkezett meg, jogosnak tartják-e, hogy a fele költséget én állom, aki részéről teljesítette az átutalást előre. Kíváncsi vagyok a válaszokra. Annak alapján beszéljük tovább. OK?
    A hozzászólásról egy linket küldj majd priviben légyszi."

    Ő erre írta múlt pénteken, hogy a hétvégén megteszi. Nem tette meg, ellenben a kérdésemre, hogy miért nem:

    "Igen mert járnak be hozzánk a prohardvertől és mondták hogy igazából sok értelme nincs mert valaki ezt valaki azt fogja mondani, és úgyis nekünk kell megegyezni vhogy,..."

    Szerintetek most akkor mi legyen?

    Mert én egy ilyen üzenetet küldtem:

    "Jó estét. Figyelj eddig barátságos voltam, ajánlottam egy részmegoldást is. Nem tudom, hol dolgozol, hogy Prohardveresek járnak nálatok hagyjuk is.
    Ezt így ne húzzuk tovább, tiszta vicc, amit csinálsz. Azért ilyen jól nem állok anyagilag. TFH feladtad a vinyókat, de nem érdekel, mert nem érkeztek meg. Én utaltam a pénzt, az megérkezett? Várom vissza és ennyi. Tarts trollnak, de ebből az állóháborúból már elég. FAILed. Most még is mire várjak, küldesz két Velociraptort egyszer valamikor? Légy szíves, és küldd vissza a pénzem!"

    :( Sajnálom, hogy így alakult, de akkor ezt nekem kell megkérdezem. Még soha nem jártam így, és sokatokkal bizniszeltem itt a PH!- n akár piros pont nélkül.

    Köszönöm a válaszokat. :R

    értékelt üzletek: 42+ 0-

Új hozzászólás Aktív témák