- A Microsoft szerint egymást gyilkolják a tartalmakért az AI érdekében
- Kiderült, hogy mennyibe kerül majd a reklámmentes Facebook és Instagram
- Tarolhatnak idén az akciókkal a kínai online áruházak
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Hatalmas áttörést érhet el a gyártásban a Tesla
- Linux - haladóknak
- Vírusirtó topic
- DIGI internet
- VPN topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Asustor NAS
- Kiderült, hogy mennyibe kerül majd a reklámmentes Facebook és Instagram
- Tarolhatnak idén az akciókkal a kínai online áruházak
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Ezek ilyen mesterlövész napok.
Nincs vége a nyomtatós botránynak, célkeresztben a HP
USA: kiberbiztonsági célkeresztbe került a Microsoft és a felhő -
-
E.Kaufmann
addikt
Abból szerintem baj nem lehet, ha ánuszvizsgálatot kap a Microsoft, még akár a felhasználóknak is jobb lehet, ha összekapja magát felhő ügyben, pláne, hogy az Office miatt nehezen kerülhető meg (bár azért próbálkoznak cégek és szerintem sem kell mindenre Word/Excel/Powerpoint, csak olyan az Office, mint a drog, nehéz lejönni róla )
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Candy
tag
Mondjuk Office nélkül még lehet élni, ugyanakkor Active Directory nélkül kissé nehezebb, tekintve, hogy a nagy cégek kábé 170 százaléka ezt használja AAA feladatokra (jó, létezik még Novell is, meg meg lehet próbálkozni a Samba-val is, de az valszeg a sajtreszelős maszturbálással ekvivalens).
wunderbike.postr.hu
-
L3zl13
nagyúr
Az egyik baj az, hogy ez a vizsgálat valószínűleg csak a gov felhő részre koncentrál, vagy legalábbis az amerikai kormány számára valószínűleg elegendő, ha az M365/Azure for GOV környezetben megoldják a hiányosságokat.
A másik meg, hogy ami jó az amerikai kormánynak nem feltétlenül megfelelő privacy szempontból a nem amerikai állampolgároknak.Aki hülye, haljon meg!
-
E.Kaufmann
addikt
De az nem is felhős. Az azure AD meg sajnos nem teljesen ekvivalens, csak összeszinkronizálható.
A SaMBa alá meg alányúlhatna egy-két tökösebb cég, hogy fizetős szolgáltatásként akár felhős akár on-prem módon tisztességesen megoldja a DC módot.
A NAS-ok esetén is azt látom, hogy én kevés tapasztalattal nehezen tudok belőni egy SaMBát egy linux szerveren, hogy gyors is legyen és problémamentes, de ha megveszem valami nagyobb gyártó termékébe integrálva, akkor valahogy ők rendesen készre tudják reszelni, tisztességes felülettel, a legtöbb esetben jól működő alapbeállításokkal.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
.mf
veterán
válasz
E.Kaufmann #4 üzenetére
"olyan az Office, mint a drog, nehéz lejönni róla"
Mínusz az élvezet, bár lehet, hogy mazochistáknak egy kiadós exceles szopás is megteszi
Cikkhez meg: a felhő sérülékeny, hűű, háá, de meglepődtem, aztamindenit.
De legalább belátták...Fotóim: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
bambano
titán
"A hangsúlyt a felhős környezetek elleni támadásokra helyezik": idióta, ne a támadásokra helyezd a hangsúlyt, mert arra nincs befolyásod, hanem a védekezésre.
Ja, arra se, mert nokia telefonod van?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz
E.Kaufmann #7 üzenetére
a szambával az a gond, hogy az ms direkt utazik rá, hogy ne működjön.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Candy
tag
válasz
E.Kaufmann #7 üzenetére
Én csak sima SMB share-t használok samba alatt, saját labolós infrán, nekem a sebességgel nem volt gondom, illetve beállítani se volt olyan nagy szívás, ugyanakkor user managementet nem csináltam, meg nem is terveznék, gondolom van azért nem egy olyan use-case, amire nagyon open-source a cucc, viszont tényleg jó lenne, ha lenne alternatíva az AD-ra.
Ahol általában van o365 licensz, ott megjelenik az AAD is, jelenleg cloud SaaS infrában sajnos nem nagyon van kihívója az MS-nek (jó, mondjuk Google éppen lehetne, csak azzal is kábé ott vagyunk, ahol a szar fakad...)
wunderbike.postr.hu
-
gabor7th
addikt
Ez egy kamu intézkedésnek tűnik, hogy megnyugtassák a közvéleményt... A felhő sohase volt biztonságos és ennek nagyon fel kellett volna már jópár éve tünnie.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy kiberbiztonsági testület vizsgálatot kezd a felhő biztonsága és a Microsoft legutóbbi, nagy hackbotránya miatt.
- iPad 9 256gb wifi, silver, makulátlan 100%-os akku
- iPhone 12 Pro 256gb független, újszerű állapotban
- Asrock RX 6900 XT Phantom Gaming - bontatlan, garanciális - eladó!
- MICRON DDR4 REG ECC 16GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 6298Ft+ÁFA, 1 év garancia, több db
- 120Hz!!! 4G LTE!!! 360 TouchScreen!!! HP EliteBook 1040 G6 i5-8365U 16GB 2000GB
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest