Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • khorvat

  senior tag

  Van lehetoseged lakasonkent 1dv csak HDMI képes PaceHD STB-t kerni!
  Ez esetben nincs DVR funkcio (nincs plusz zugas), de sajnos nincs HD adok vetelere se lehetoseg:( No meg havi +1000Ft-ert kinaljak ezt a dobozt, de persze csak ezzel lesz a TVig es nem a STBig valoban digitalis a szolgaltatasuk!
  Ettol meg a szolgaltatasuk reklamja felrevezeto mert nincs benne hogy alap eseben SCART( ami analog ugye) kabeles megoldast kapsz digitalisnak eladva!

  CA modulrol ne is almodjon vagy 3 evig senki mert azzal nem tudjak a digitalis csatornaikat levedeni ezert hasznalnak kartyas STB-ket nah meg ezzel van tele a raktar majd ha havi 1-2000Ftjaval eleget fizetunk be mi elofoizetok talan nyugdijazzak az STBket addig marad ez!

  Nalunk jo az analog TV is a honap vegen vissza is megyek analog bronzra, evente egyszer a lefele modositas ingyenes de ez minden szolgaltatasra (TV,Internet,Telefon) kulon ertendo? Illetve ha lefele modositok analog bronzra szerintetek milyen havidijon kapom majd, illetve ez erintheti a jelenleg "kedvezmenyes" de amugy se olcso telefon es internet elofizetesem arat? Szerintem mivel nincs husegem ezeket nem kellene erintse meg nem is 3as csomag akcioban vettem oket hanem kulon-kulon!

Hozzászólok Aktív témák