Új hozzászólás Aktív témák

  • hesszan

    aktív tag

    válasz Intruder2k5 #9016 üzenetére

    (vezeték közmű adó benne van az árban legalábbis egy része biztosan, én ezt csak arra írtam hogy nem biztos hogy most van a cég a legnagyobb nyereségei korszakában amikor korlátlak pénzt tud/akarnak fejlesztésre költeni, márpedig a duplázás biztos költséges.)

    Utánna googlizok a vdsl-nek. (hogy miaz és hol érhető el, nem ismerem)

    ár sebesség. igazad van ez folyik a reklámban ez a fontos. És abban is hogy a többséget nem is érdekli nem is érti. Legyen jó nagy meg olcsó. (nyilván aki követi ezt a fórumot pont nem ez a réteg) fel le ping garantált max stb "apróbetűs" részek lényegtelen infók. Én saját magamból kiindulva írtam le a véleményemet. (nem érzem úgy hogy kell nagyobb gyorsabb de persze jó lenne, de többet fizetni nem vagyok érte hajlandó, sőt ha lenne olcsóbb váltanák kisebbre is mert amíg az 1080 youtube megy addig nem kell gyorsabb, a többit ki bírom várni, bár azért néha jó látni hogy szaladgálnak a százalékok felfelé, de mint írtam alig van rá )

    jaja 300gb.. vicc. Ezért nincs hűségem lassan egy éve. (bár elmúlt két hónapban szumma alatta maradtam nem csak feltöltésben.... de pont ma veszek plusz egy 3tb-s vinyót :D )

    Sungdurung

Új hozzászólás Aktív témák