Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz Intruder2k5 #56029 üzenetére

    Nem erre akartam kilyukadni, egyetértek ezzel, de nem a nem tudnak többet fizetni fizetőkre gondoltam most.

    Hanem arra, hogy a többség magyarul néz csatornákat és jó neki az SD is ilyen olyan okokból (a nem tudnak boxot kezelni részt ne is említsük, tudok én is pro/kontrát mondani rá).

    Simán fizetnék többet, ha megkapnám a HD csatornákat de csakis úgy, ha lenne eredeti Dolby hang.
    A többség örült a múltkor, hogy kaptunk 3-4-5 új és HD csatornát. Hát jah, de mindet csak magyarul és nekem erre nincsen igényem, Sőt, tudom ez szubjektív, de a csatornák fele számomra szemét, de a harmada tuti, míg másoknak meg lehet pont az az etalon. Helyzet más szolgáltatóknál valószínűleg ugyanez pepitában.

    Ugyanakkor azt sem értem, hogy miért nem lehet "játszani" a csomagokkal. Én vagyok a kisebbség vagy a szűk körbe tartozó, rendben, legyen plusz csomag több pénzért, de nincsen, pedig az is bevétel lenne nekik. És a technikai feltételek elvileg adottak.

    Szeretem a természetcsatornákat, szinte csak azokat nézem, számosságukhoz képest elég nagy hányaduknál van szerencsére HD minőség és eredeti hang is, 1-2 csatornánál a magyar is alapból Dolby. De vannak még ezen kívül itthon csatornák, és nekem jó az angol nyelvű is, szóval szívesen nézném azokat is (tudom, van aki még magyarul sem tudná olvasni).
    Szeretem a sorozatokat és filmeket is, de hiába van FOX meg AMC és erőlködik a Viasat és van 3 AXN csatorna is, de köszönöm, a magyar sztereó hangból és abból a kínálatból nem kérek.

    Ezért fizettem elő Netflixre, ezért gondolkozom az Amazon Prime szolgáltatáson és ezért nézegetek más lehetőségeket, ahol tudok angol nyelvű forrásokat/csatornákat nézni, mert az itthoni szolgáltatóktól ezt nem kapom meg (még sztereóban angolul SD-ben se). Lassan ott tartok, hogy nem kell se a tv se a telefon szolgáltatás, elég lesz a net.
    Persze, tudom én vagyok az elégedetlen kisebbség, de azt sem tartom jó ötletnek, hogy a többség igényeihez igazodjunk mindig. És itt elég csak arra gondolni, hogy mondjuk 25-30 éve milyen és mennyi kínálat volt. Ott nem a többség szabta meg mit kap, hanem azt nézte ami volt, főleg péntekenként a Dallast meg hétköznap az X-aktákat.
    Kellene lépni minőségben egy szintet, de nem teszik, így viszont nagyon-nagyon lassan fognak csak előre haladni és egyre több elégedetlen ügyfelük lesz, akik szolgáltatásokat fognak lemondani, ami valószínűleg elhanyagolható szám lesz.
    Mondjuk a Horizon boxnál bebizonyosodott, hogy a többség igényéhez igazodni nem egy tartható állapot, mert minőségileg nem jó és még az előző Cisco-s időszakhoz képest is visszalépés.
    Sok évvel ezelőtt pont azért örültem, hogy upc-s vagyok, mert úgy gondoltam, hogy korszerűek, ma már más a véleményem.

    Nem akartam ennyire hosszúra, így sikerült és akinek nem inge...

    Mindenki károg meg panaszkodik meg leragadtunk ott, hogy emberek nem képesek fejlődni, de senki nem javasol megoldásokat, még ötlet szinten sem.
    Szeretnék fizetős csomagos megoldást, szerintem ez megoldható és a leglogikusabb lépés lenne. És mit csináljak ezzel az ötlettel? Írjam meg a szolgáltatónak vagy kenjem a hajamra? :)

Új hozzászólás Aktív témák