Új hozzászólás Aktív témák

  • Skullwipe

    senior tag

    Múlthéten (vagy két hete inkább) érdekes mód felhívtak, ostoba ajánlatokkal. Most megérkezett a számla és másfélszeres árát kérik el a legkisebb netért. Már pár éve szerződés nélküli vagyok náluk. De már annyiszor próbáltam jól kijönni a dologból, de mindig csak rosszul jártam. Talán mielőtt most változtattak az árakon, jártam nagyjából jól, mert a szerződésesek árát fizettem majdnem meg, 100 forint volt a különbség.
    De most feljebb ment megint a díj és már majdnem a mostani 4k-t fizetem a legkisebbért.
    Tudnátok mondani valamit, hogy mit csináljak ebben a helyzetben?
    Ezt jó lenne elintézni és nem szeretnék többet fizetni, így elég lesz nekem a legkisebb is (tehát maradnék a mostani sebességen, de ezzel is jártam már pórul, simán kénytelen voltam a nagyobbat válallni).
    Mit csináljak, mit hívjak, vagy hova menjek, mit mondjak hogy ne húzzanak le ennyire? Egyébként is, teljesen váratlanul jött az emelés, semmi jelét nem láttam ennek. Nagyon megköszönném ha segítenétek.
    Rémlik valami, hogy írtátok, hogy valami ügyfélmegtartást kell választani, az nekem jó opció lenne arra, hogy ne rázzanak le? Már nagyon unom, hogy sok éve vagyok előfizető, de nem sikerül az ilyesmit jól megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák