Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz Skyhigh #41030 üzenetére

    Ez nem oldja meg azt a problémát, hogy nem engedi előre beprogramozni két, egymást átfedő műsor rögzítését. Már programozáskor odateszi a kis sárga felkiáltójelet, hogy ez nem fog menni - és nem is megy neki.

    Sőt, ha mondjuk ugyanazon a csatornán adnak KÖZVETLENÜL EGYMÁS UTÁN két olyan műsort, amit felvennél, és a menüben korábban beállítottad, hogy minden felvétel előtt és után hagyjon rá a felvételre mondjuk 5-5 percet a box, akkor a két egymást követő műsort is egymást átlapoló műsoroknak veszi, és csak az elsőt veszi fel, a másodikat nem! Persze ilyenkor azt lehet csinálni, hogy csak az első műsor felvételét programozza be az ember, és a felvétel időzített végéhez még hozzáad annyi időt, hogy a második műsor is ráférjen a felvételre, de lássuk be, azért ez így nem az igazi. Mert mondjuk az egyik műsor felvételét gyorsan megnézném, aztán törölném is, hogy helyet szabadítsak fel a HDD-n, míg a másikat csak később akarom/tudom megnézni, esetleg meg is szeretném őrizni egy darabig stb. - de ugye nem lehet, mert a két műsort egy felvételként tudta csak rögzíteni a box...

    Amúgy meg a franc sem akarja állandóan bekapcsolva hagyni a boxot, az egyetlen igazán jó dolog a Cisco-ban az energiatakarékos kikapcsolt állapot. Kb. ebben tud "többet" a Philipsnél, minden más tekintetben visszalépés. Ja, még egy: 320 GB-os HDD van benne, szemben a Philips 250 GB-osával.

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák