Új hozzászólás Aktív témák

  • ronaldo

    őstag

    Sziasztok,

    csomagot váltottam, tv-s csomagra fizettem elő (eddig csak net volt). Telefonon, az ügyfélszolgáton keresztül kötöttük meg a szerződést, ahol azt mondták, hogy hdd-s mediaboxot fognak hozni, free of charge.

    Tegnap este volt kint a technikus, beüzemelte a boxot (elég későn jött már), ment minden, HD csatornák is stb. Méretre kicsit gyanús volt, hogy ez talán nem hdd-s, de aztán csak nem kérdeztem rá.

    Most már tuti, hogy a Pace HD box lesz ez, ma utánajártam. Az lenne hozzátok a kérdésem, hogy érdemes lecseréltetnem hdd-sre?

    A műsor megállítása funkció jól jönne néha, szóval emiatt abszolút ennek pártján állok, de nem tudom, hogy hardveresen van-e valami gond a Cisco DVR boxokkal, vagy ez a Pace HD (ha leszámítjuk a hdd hiányát) jobb-e, fejlettebb-e?

    Volt másnak ilyen tapasztalata, hogy véletlen rossz boxot hoztak ki neki? Persze, én voltam a láma, de most ez van. Ilyen esetben megoldható, hogy szépen összecsomagolom (fóliák is rajta vannak még), beviszem egy ügyfélszolgálatra és kapok egy hdd-st, amit én üzemelek be?

    Köszönöm a segítséget :)

Új hozzászólás Aktív témák