Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz #45553408 #18610 üzenetére

    Talán tudok adni egy tippet.
    Nálunk vagy upc vagy tré hóm van. Ezekből egyértelműen a upc jobb.
    Még korábban, amikor nekem lejárt a hűségem, felhívtam a upc-t, hogy akkor szeretnék megint hűséget, és a legkisebb TRIO csomagot szeretném, csak annyi változtatással, hogy korlátlan telefont mellé!

    Azt mondták, hogy azt nem lehet, mert az csak új előfizetőknek van... De... ha feljebb váltok, meg 120-as net meg stb az milyen jó lesz nekem meg blabla.

    Mondom köszi, nekem nem kell a 120-as net, sőt, pont hogy le akartam váltani még a 30-asnál is kisebbre. Mondja tovább, azt nem lehet, csak felfelé váltani.

    Oké köszi, szóval ezt kapom 10+ év hűség után, akkor jó, szeretném lemondani a kábeltévét és a telefont is úgy ahogy van, a netet meg a legkisebb csomagba, azaz a 10mbitest kérem, ami 2590 Ft. Azért nem mindegy hogy 12 ezer, vagy 2,5 ;)

    Mondta hogy erősítsem meg, mondom megerősítem én ezt akárhányszor. Aztán kérte a türelmemet, ment vagy 3 perc zene, aztán visszajött, hogy én melyik TRIO csomagot is szerettem volna az elején....?

    Szóval nem adják csak úgy oda azt a csomagot amit szeretnél, a régi előfizetők le vannak ---rva, de ha le akarod mondani már egyből belemennek.

    Nem akartam kötözködni, hogy ez elég mocskos húzás tőlük, de végül is mondhatni jól jártam úgyhogy teszek rá. De azért azt megjegyeztem hogy a pénz az első itt is, nem pedig az ügyfél.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák