Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz Mate #17898 üzenetére

    Konkrétan vitám van a samsunggal.
    Van egy UE32D6500-as tv-m még garanciális. Digikábeles vagyok és idén februárban itt is bevezették a CI+-t. Ami nálam tv hiba miatt nem működött elsőre. Kártyacsere után sem, így alaplap csere, majd 3 hónapig nem volt gond, de megint nem ment. Újabb alaplapcsere. Kihozták az újat berakták, de a közös illesztőfelület nem lett aktív. Tv-t elvitték szervizbe közölték beleraktak egy mindigtv-s kártyát azzal működik nem csináltak vele semmit. Én meg mondtam nekik az lehet de az csak CI-t más kódolást használ mint a kábeltv ami CI+
    Írtam levelet a supportnak 2 hét után ma válaszban ezt kaptam:
    Levelére válaszolva értesítjük, hogy a 2011.-ben forgalomba hozott D szériás készülékkel sajnos nem kompatibilis a UPC 2013-ban kiadott CI+CAM modulja.
    Tekintettel arra, hogy a készülék a műszaki előírásoknak megfelelően, hibátlanul működik javasoljuk a set top box használatát, amennyiben a UPC szolgáltatásait kívánja igénybe venni.

    Persze ha nem fogadom el a válaszukat mehetek a fogyasztóvédelemhez blablabla.

    Persze stb-t béreljek az ingyenes CI+ helyett mert ők (szlovákiában) képtelenek az alaplapon belőni a CI+-t. vicc..
    Keverték a szezont a fazonnal..korábban megírtam nekik ki a szolgáltatóm ami nem az UPC én is tudom 2012 óta van UPC a CI+ nem 2013 óta és tudok erről az oldalról is: [link]
    Mivel már a 3. alaplap cserém lenne és harmadikat nem akarok már, mert képtelenek megoldani egy problémát. Végül kitalálták UPC-n nem működik D szérián a médiakártya mert nem kompatibilis vele!
    Vajon 3 hónapig hogy tudott az lenni? :p

    Szóval egy megdönthetetlen bizonyíték kellene, hogy működik UPC-n D szérián a média kártya, mivel az UPC oldalán nincs rajta a kompatibilis listán. persze az senkit nem érdekel, hogy a samsung 2012-es E szériás modelleket adott a teszthez.

    [ Szerkesztve ]

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák