Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz blakey #16682 üzenetére

    Nem, azt meg kell hagyni. Viszont huseghosszabbitas mellett tobbmindent tartalmazo csomagot valasztva viszonylagosan olcsobban jovok ki, mint a nem Horizonos EPC3295=HDR8565 komboval. EPC GW stabil volt, igaz, 2ev alatt 1 megellett (egyszer csak kezdett tulmelegedni, majd x ido utan dobta a netet, kikapcs, kis hules, bekapcs es ment tovabb, majd 1x csak nem. Pedig megneztem, pormentes volt minden belul). A HDR Ciscso-bol meg a 4-ik krepalt be. Az elso mindjart a kezdo, szereld magad csomagos, aztan hozott a szerelo egy 0km-est, ott bontotta ki elottem, az is halott volt. Aztan a 4ik tette a dolgat ugy fel evig, majd -bacca meg, akkor 5 Ciscso HDR ellett meg nalam!!!- majd a leguccso is majdnem annyi ideig.

    Most viszont szopok az N-es wifiel. Talan tudtok benne segiteni, legalabb hibaforras szuresileg.

    Van a kovetkezo eszkozpark:
    Latutide E6430 Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6205 Intel szerint 300MBit N-t tudja,
    Pavilion DV6 Broadcom 4313 802.11b/g/n -al szinten N-es (azt nem tudom, hgoy 150 v 300mbit)
    Nexus 7 (2012) Tegra3 SoC, N-es wifivel
    HTC ONE (M7) a/ac/b/g/n-val (snapdragon 600 Soc)
    SGS III, szinten b/g/n-es wifivel

    Mindenhol van halistennek net, de mindegyik eszkoz (akar egyszerre, akar kulon kulon) csak G-n csatlakozik.

    Router admin reszen hiaba probalok B/G/N-t, G/N-t, N only-t, mindig csak N, sot, G/N vagy N only modban egyik wifis eszkoz sem bir csatlakozni.

    Annyit tudok, hogy ha van egy mixed mod 2,4ghz-es wifi halo, akkor mindig a leglassab eszkoz a szuk keresztmetszet, tehat ha az N-es halon mondjuk 2x N-es eszkoz mellett van 1xG-s, akkor mind a 3 csak G-n fog (ha nem tobbsavos a router persze).

    Merre induljak el szerintetek? Halistennek eddig minden muxik (bar a tv-t, a NAS-t, meg a ps3-at nem probaltam), de ba++a az agyam, hogy miert nem megy az N-es wifi.

    Koszi (es bocs, ha hosszu lett)

    udv
    B

    szerk: eloszor a HP Lapos Boarcommjara gyanakodtam, megneztem, legfrisebb w7-es driver van fenn, van olyan az adapter beallitasaiban, hogy Preamble mode (ekkor megy fel 54Mbit-en) ill. Greenfield mod, akkor viszont 11mbit/B a plafon. :W

    [ Szerkesztve ]

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák