Új hozzászólás Aktív témák

  • Speederer

    senior tag

    Sziasztok!
    Ma engem is megtaláltak 1 ilyen telefonhívással, pontosabban anyósomat, mert az ő nevén van az előfizetés. Szegény mondjuk kb azt se tudta miről van szó, meg nem is tudja elképzelni, hogy havi 300GB mire nem elég, de hát ez van... :D
    Neki mondjuk a szerződés felbontásával fenyegetőzött a kiscsaj, nem csak korlátozással. Bár azért hozzátette, hogy ez nekik sem érdekük, tehát döntsük el, hogy vagy többet fizetünk, vagy kevesebbet használjuk. Perpill 7000 csak a net, de tv-vel meg telefonnal együtt majdnem 12ezret ott hagyunk náluk havonta. A korlátlan csomagra 18000-et emlegetett, bár láttam másnak is mondtak vmi hasonló számot, aztán még ki is derült, hogy az nem bruttó ár. Azt nem tudom, hogy ez most nettó-e vagy sem, de rohadt sok, ennyit nem fogunk internetért fizetni, az biztos!
    Sajnos nálunk semmi egyéb gyors kábeles szolgáltató nem érhető el, pedig a fővárosban lakunk, ráadásul nem is külső kerületben. Mondjuk ezt lehet, hogy ők is nagyon jól tudják, mert ha lenne alternatíva, akkor nekem aztán mind1 lenne, hogy ki a szolgáltató. Így meg talán visszaélnek a helyzettel.
    Anyósom szerint gondoljam meg, hogy amit éppen le akarok tölteni arra tényleg szükségem van-e. Na de hogy ide jussunk el 2014-ben?! :F :(
    Azt még meg is értem, hogy egy mobilhálózat nem a fájlcserére van kitalálva, ott nem is használok ilyet (persze ilyen árak mellett nem is csoda), na de hogy a kábel se bírja már?! Komolyan mondom nem találok szavakat!

    A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!

Új hozzászólás Aktív témák