Új hozzászólás Aktív témák

  • #99546112

    törölt tag

    Üdv!

    Volt egy nagyobb ügyem a céggel és a lényeg az, hogy nem tudták bekötni hozzánk, az új címre, mert ebben az oldalban nincs kábel, viszont ők azt mondták van, be lehet kötni, aztán mint kiderült mégsem. Nagy huzavona után mindenki a másikra mutogatott, hogy ki a hibás, végül engem akartak hibásnak kihozni. Persze én nem hagytam magam, írtam nekik panaszlevelet, vagy 1,5 hónapig ültek rajta, merthogy nekem kötbért kellett volna fizetni, holott én most miértis fizessek, ha Ők a hibásak, hangfelvétel is készült róla, hogy ők azt állították, igen van itt szolgáltatás, de mégse.
    Most jött egy levél 1,5 hónap után, miszerint:

    Ügyfélszolgálatunkhoz érkezett megkeresése alapján tájékoztatjuk, hogy az internet szolgáltatás határozott idejű kedvezményét, 72.795 Ft-ot jóváírtuk.
    A számlaegyenlegében bekövetkezett változást a következő havi számlalevele fogja tartalmazni.

    Akkor ez most azt jelenti, hogy rendezettnek számít, azaz elengedték a kötbért? Mert 100k lett volna a kötbér, de mivel leadtam a modemet meg a ci+-os kártyát, kábeleket adaptert stb-t, azt jóváírták, az volt kb 27.205Ft, amiből adódott ez a 72k-s végösszeg. Jól értelmezem, hogy akkor ezt elengedték nekem? Ti hogy értelmeznétek? Lehet bemegyek személyesen majd, rákérdezni mizu. :D

Új hozzászólás Aktív témák