- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli97
csendes tag
Sziasztok! En jelenleg most kötöm be a UPC Directet Combo csomaggal. Először használok műholdas TV-t eddig a Telekomnál volt minden szolgáltatásom, de elegem lett belőlük, a kérdésem az lenne mennyire mas a Telekom IPTV-je mint a műhold?
-
dime27
őstag
Utolsó frissítés óta mindkét Kaon boxunk lefagy csatornavátáskor általában, van amikor napi szinten...ezt tapasztalta vki még rajtam kivül?!
Illetve vannak olyan napjai hogy a hang egyszercsak elmegy de ez nem csatornavátáskor történik ilyenkor!Ezeket a hibákat csak a box ki-ill bekapcsolása oldja meg!
Várjak a következő firmfrissítésig vagy vigyük vissza mindkét boxot h cseréljék ki?! -
poli27
veterán
válasz
BornToBePuli #8717 üzenetére
Telefonon megmondtam a csajnak hogy kárytásra akarok váltani (már azt is lemondtam, mert van szinte ingyenes is) rögzítette bevittem a beltériket és adtak két kártyát azonnal... Amúgy Gödöllői forgalmazó volt.
-
salapp
addikt
Kaonnál jó nagy szívás, hogy ha nem kap áramot, elfelejti a kihagyandó halom (a többi adónál is) hulladékabb csatorna beállítást és újra ki kell hagyatni.
-
castiels
addikt
Sziasztok. Érdemes ota feissitest csinálni a menüből?
-
Oracle69
újonc
válasz
Oracle69 #8709 üzenetére
A valaszt megtalaltam:
A problema az volt, hogy NTFS filerendszerrel formaztam a winchestert. Mivel windows 10-em van, igy csak ket opcio kozul tudtam valasztani, ExFAT vagy NTFS, mindkettot kiprobaltam, egyikkel sem ment.
Aztan egy masik forumon jott egy tipp, hogy massal kene formaznom, kuldtek egy linket egy particio-manager programmal: http://www.easeus.com/partition-manager/epm-free.html ezt letoltottem es az ingyenes verzioval FAT32-vel formaztam a 2000 GB-os winchestert. Osszekotottem a Mediaboxxal es lass csodat! Minden mukodik! Hihetetlen, de ez volt a problema. Meg se kisereltem a mediaboxxal formazni, nem kell. Siman lehet hasznalni ekkora winyot is. Remelem, segit ez majd masoknak is.
Ami tapasztalat: A kulso winyot csak hattertarkent lehet hasznalni, azaz direktbe a kulso hdd-re nem lehet filmet felvenni. Ugy kell csinalni, hogy a belso hattertarra kell felvenni a filmeket, majd at kell masolni a kulsore. Majd a belsorol torolni kell. Tulajdonkeppen ennyi a tudnivalo. Sok Sikert! -
Oracle69
újonc
Sziasztok,
van egy UPC Humax HD-s felvevo keszulekem, valami 300 GB-os merevlemezzel. Arra gondoltam, hogy kibovitem egy kulso merevlemezzel az USB-Porton keresztul.
Vettem egy Seagate Barracuda 2 TB-os merevlemezt es az usb-re rakotottem (Adapter segitsegevel Sata - USB). A rendszer latja is, tudok a merevlemezre meg elotte ramasolt dolgokat megnyitni, lejatszani.
De mikor arrol van szo, hogy szeretnek ra felvenni, vagy valamit ra atmasolni, akkor kiirja, hogy "Filet csak formazas utan tud a kulso USB- merevlemezre irni".. vagy valami ilyesmi. Oke, bemegyek a Beallitasok/Rendszer/Tarhely vagy milyen menube es ott nekiallok formazni. Kiirja, hogy "Folyamatban..." de ez tart vayg 4 oran at es a vegen befagy.. Tobbszor ismeteltem, de mindig ez van.
Nem tudom, hogy mit csinaljak. Van valakinek tapasztalata ez ugyben?
Elore is koszonettel! -
frovery
senior tag
válasz
gidacska #8705 üzenetére
Igen, a szürke Philipsből kiveheted a kártyát és használhatod saját boxban. A kártya már Irdeto de cryptoworks módban működik. Elég hozzá egy sima box is, ami kezeli ezt a kártyát. Amennyiben modul is kell, pl: tv-ben, akkor ilyen modult kell vegyél.
tylerddd@
Ha már most is használsz saját beltérit, akkor megspórolhatsz + pár 100Ft-ot havonta a 2. igénylésével. Veszel még 1 Amiko, vagy más készüléket és nullmodem kábellel összekötöd a 2 boxodat, vagy routeren keresztül is megoldható és amiben a kártya van lesz a házi szervered, a másik készülék pedig a kliens..Viszont amennyiben az olcsóbb havidíjért csak kártyás előfizetésre akarsz váltani, nehéz lesz. Akinek van előfizetése, annak nem vonható össze csak kártyással. Lemondás után pedig van 3 hónap kivárás az új szerződés megkötéséig.
Szerintem az első ajánlatommal jársz a legjobban.Részletekért írhatsz privátot is, segítek.
-
tylerddd
veterán
A nyár folyamán szeretnék átállni saját beltérire mindkét helyiségben és csak kártyát kérni a UPC-től. Jelenleg már egy szürke Philipshez kapott kártyát használok saját Amiko beltérivel, amire speckó szoftver van téve, h elfogadja ezt a kártyát. Ugyanakkor a másik szobában szolgáltatós beltéri van, aminek a kártyája nem jó az enyémbe. Gondolom, ha csak kártyás előfizetésem lesz, akkor kicserélik a kártyát vagy ha nem, akkor milyen módon oldható meg a dolog?! Az Amiko bevált, a második saját is az lenne. Köszi!
Illetve: igaz az, h ha a beltéribe modult teszek és ebbe a kártyát, akkor még a szoftvert se kellene mókolni?! Tudom ez plusz költség, csak kérdem.
-
gidacska
tag
Sziasztok. Szolgáltatás bővítést kértem és kaptam egy Humax UD-Fox és Philips DSR4101 beltérit. A Philips DSR4101 be valamiféle freesat UPC kártya van. Ha jól gondolom ezt a kártyát bele tudom tenni saját beltéribe, mert ez nincsen párosítva a beltérivel? Honnan tudom, hogy ez Irdeto vagy cryptoworks mert a csatornaát amikor behozza cryptoworks ír. Valahol azt olvastam a freesat kártyák már irdeto kódolásúak.
-
norrberth
addikt
[link] megint szemét...
HD meg sehún
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest