Hirdetés
- Mozilla Firefox
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Belehúz a robottaxizásba a Waymo, és egyre biztonságosabb
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Úgy tűnik, hogy nem bünteti meg az EU az Apple-t a böngészők miatt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Valakinek van tapasztalata Asrock E350 alaplap/cpu/gpu ügyben?
-
válasz
geprombolo #4596 üzenetére
Akkor is fel kéne ismernie, minimum egy kábelen történő frissülés után.
-
geprombolo
őstag
válasz
Lazsnak #4590 üzenetére
Nekem leesett az állam, amikor az Ubuntu cd-t futtattam és kapásból felismerte a wifi hálózatomat, csak a jelszót kellett beírjam. Lubuntuval szintén, a telepített verzió is hibátlan. Én sem vagyok egy linux guru, hiába pingvin az arcom...
Ja, és valami hihetetlen, hogy csak beírom parancssorba, hogy milyen progit akarok letölteni és a rendszer mindent elintéz helyettem! Sőt! Próbáld ki, hogy mi történik, ha beírod, hogy sudo apt-get install iceweasel
a terminálba (tudod, a dosos ablakszerú valami, amiből alapból legalább kettő van a rendszerben, hogy ne unatkozz)
Drivereket meg leszed magának a rendszer telepítéskor, ha hagyod, persze ami nincs meg a lemezen.
Ja, esetleg próbálkozz meg a Lubuntuval, azért L mert lájtosabb, kevesebb a memóriaigénye, stb. nem lehet, hogy offline telepítetted a rendszert és azért nincs wifid? -
geprombolo
őstag
válasz
Lazsnak #4590 üzenetére
Nekem leesett az állam, amikor az Ubuntu cd-t futtattam és kapásból felismerte a wifi hálózatomat, csak a jelszót kellett beírjam. Lubuntuval szintén, a telepített verzió is hibátlan. Én sem vagyok egy linux guru, hiába pingvin az arcom...
Ja, és valami hihetetlen, hogy csak beírom parancssorba, hogy milyen progit akarok letölteni és a rendszer mindent elintéz helyettem! Sőt! Próbáld ki, hogy mi történik, ha beírod, hogy sudo apt-get install iceweasel
a terminálba (tudod, a dosos ablakszerú valami, amiből alapból legalább kettő van a rendszerben, hogy ne unatkozz)
Drivereket meg leszed magának a rendszer telepítéskor, ha hagyod, persze ami nincs meg a lemezen.
Ja, esetleg próbálkozz meg a Lubuntuval, azért L mert lájtosabb, kevesebb a memóriaigénye, stb. nem lehet, hogy offline telepítetted a rendszert és azért nincs wifid? -
tvse1995
senior tag
(Nem válasz akart lenni)
Sziasztok,
Nővérem gépére pár hónapja telepítettem ubuntu-t amit nagyon szeret, nem is cserélné le szívesen, viszont egyetemen kellene neki win7.
Ha meglévő ubuntu mellé feltelepítem a win-t akkor csinál majd magától olyan boot előtti rendszer választós dolgot vagy azt nekem kellene valahogy?Előre köszönöm!
Szerk.: Közben lehet, hogy megtaláltam a választ az első HSZ-ben:
"Egyéb tanácsok:
- grub bootmanager visszaállítsáa, pl. win telepítése után:
bebootolsz a live cd-ről (6.06 esetén ez a telepítő-cd)
nyitsz egy terminálablakot, vagy ctrl-alt-F1-gyel átváltassz a konzolra
sudo mount /dev/hdXY /mnt
sudo chroot /mnt
sudo grub-install hd0
ahol a hdXY a telepített linuxot tartalmazó partíció. hogy hogyan jön ki, az inkább linux-kezdős kérdés, itt nem írom le."
Ez az? -
fradi81
veterán
válasz
Lazsnak #4590 üzenetére
Akkor ubuntu.hu találatok
-
Lazsnak
tag
válasz
fradi81 #4588 üzenetére
ugyanezt a postot en is megtalaltam, es mint olvastad nincs a sracnak ra megoldasa mint hogy feltette a win 8at
, en meg kuzdenek vele, de tok amator leven gondoltam hatha valaki tud valamit, hogyan kell pl itt drivereket telepiteni, mar ha letezik ilyen linuxon egyaltalan, de hat en ennyire nem ertek hozza, viszont mas is hasznalja a 12.10et lenovo s205on es nekik megy.... meg a proba uzemben is ment, ugy gondolom akkor elvileg nem kellene lennie akadalynak
-
Lazsnak
tag
Sziasztok Sracok!
Nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy abszolute szuz vagyok linuxba, de ma elhataroztam, hogy kiprobalom az ubuntu 12.10-et. Eddig csak windowst hasznaltam es van egy Lenovo s205 brazos netbookom, amin Win 8 futott de utaltam es leakartam cserelni es olvastam ezt a cikket igy elhataroztam ha ugyis megy a levesbe a rendszer elotte felteszem ezt es kiprobalom, ugy is csak tartalmat fogyasztok, netezgetek ezzel a geppel, minden masra ott az asztali.
Egy szo mint szaz, soha nem lattam meg linuxot (ne ussetek nagyon legyszi
) es hat elso problemam az hogy nincs wifi, de mikor usbrol proba modban voltam telepites elott akkor volt, feltelepitettem most nincs. Sima halo van csak a wifi nem szuperal, erre megoldas? illetve valami jo kis oldal degeneralt kezdoknek mint en magam? (az is uj volt hogy valami google play/ app store szeru cuccal kell itt telepiteni)
De legfokeppen a wifi problemamra kene megoldas, a wifi ledje nem is jelez vissza a hardveres ki/bekapcsolasra sem reagal.
Elore is koszi a segitseget es iszonyatosan szegyellem magam a noob kerdesek miatt, de hat egyszer el kell kezdeni .
Udv
-
válasz
geprombolo #4585 üzenetére
Akkor fent van.
Attól még a GRUB-ba beírhatod azt a beállítást.Gnome Mplayer nálam egy i855G chispetes laptopon képtelen full screent csinálni... VLC jó... Ugyanaz az i915 driver
-
geprombolo
őstag
Az első paranccsal, amit adtál, 5 helyen írta ki pirossal, hogy i915, gondolom ez jót jelent. Bemásolnám, de nem megy. (bamba vagyok)
lspci intel 945-ösnek látja a cuccost. Köszi
PuMbA: Lerántottam az Umplayert, csodásan fut a 720p-s film, a Gnomeplayer messze elmrad mögötte, pedig sokat állítgattam rajta. Az Umplayerben mit csinál az audio és hang beállítása, amiket javasoltál?
-
válasz
geprombolo #4582 üzenetére
I915 drivert fentebb írták, de ha beírod terminálba, hogy
sudo lsmod|grep i915 (ez ha kiírja, hogy i915, akkor jó)
vagy
sudo lspci -v
Akkor megtudodA lspci-nél vissza kell görgetni, és kikeresni a VGA kártyát, annak az adatainál lesz, hogy milyen modul van betöltve.
-
PuMbA
titán
válasz
geprombolo #4580 üzenetére
UMplayer-t így tudod feltelepíteni, ami mplayer2-re alapszik. Terminálba kell beírnod természetesen a sorokat. i915 driver fent van (ez csak egy driver szintű elnevezés egyébként), mert az az intel driver, amit már megbeszéltünk
-
válasz
geprombolo #4580 üzenetére
"Nem jutottam vele semmire"
Mi nem ment? Mert ha leírod, akkor esetleg segítünkAmit írtam, az egy 12.04 Lubuntun ki is próbáltam közben
-
geprombolo
őstag
Jéééé, jön a VLC! Nem hittem, hogy ennyire egyszerű.
Bár a grub szerkesztése is ilyen egyszerű lenne, de lehet hogy nincs is rá szükség...
Nagyon rég nem próbálkoztam linuxszal... valamikor a SUSe 11 táján...
Na, már ki is próbáltam, a vlc -t valahogy nem tudom rábírni, hogy egyáltalán megközelítse a Gnome Mplayer teljesítményét... A megfelelő beállításért itt kérdezősködjek, vagy a VLC topicbsn? -
God Vazzeg
veterán
Mostanában összekeveri a hangkimeneteket a kubim.. Kezd idegesítő lenni. Van egy letiltott hangkártya a gépben ami integrált, de mégis látszik valamiért, persze hangot nem ad. Modulok be vannak neki töltve
Aztán van egy HDMI kimenet, ami megint nem kellene (nem használom) és van egy plusz hangkarri ami be is van töltve és szól is, amikor épp nem máshova adja a hangot. A panelon levő hangerő szabályzó állandóan átáll HDMi kimenetre, és itt nem is látszik csak a HDMI és a rossz kari, amiből lehet választani. Ha betöltöm a kmix-et, ott megvan a jó kari, kiválasztom, szól is, a következő újraindításig. Biztos valami frissítés kavart be, kb 1 hete opok vele.
Mivel a többi probléma is fennáll (systemback nem fut pl) ezért tervezek gépet cserélni, akkor újra is akarom rakni a gépem. Mentem: fstab, samba confot. Hol találom a telepített csomagok listáját?
-
PuMbA
titán
válasz
geprombolo #4576 üzenetére
Terminálba beírod, hogy: "sudo apt-get install vlc" és felteszi.
-
fradi81
veterán
válasz
geprombolo #4574 üzenetére
rendszerfigyelőt megnyitod, vagy ha nem az van valami hasonlót és láthatod a terheléseket, ami 100 körül lesz 720 youtube nézése közben.
-
-
PuMbA
titán
válasz
geprombolo #4574 üzenetére
Mindenhez fent van alapból az open source driver
Ha AMD vga-d van akkor is fent van mellete az intel, mert ha kicseréled a gépedbe a vga-t akkor egyből működik. Alapból települnek a rendszerrel a driverek, szóval olyan nincs, hogy nincs fent.
Lejátszó: VLC vagy Mplayer2
(#4576) geprombolo: Ez nem Windows
-
geprombolo
őstag
Hol tudom megnézni, hogy fel van- e telepítve az Intel driver? Nem mintha sikerült volna az általad javasolt módszerrel bármire is jussak... csak hátha fent van alapból és hiába stresszelem magam.
Még egy kérdés: hol tudom megnézni, hogy egy program hány magot használ a prociból? Vagy linux alatt fel sem tevődik ilyen probléma?
Ja, meg mondjon valaki Lubi alá egy gyors és mindentudó videólejátszót. -
fradi81
veterán
válasz
#68216320 #4570 üzenetére
Nem tudom unityben meg lehet-e oldani hogy mind a 4 virtuális asztalon más ikonok legyenek, KDE-ben elvileg erre (is) jók az aktivitások
-
fradi81
veterán
válasz
geprombolo #4568 üzenetére
Flash linuxon lassabb mint windowson, 1,2 is kevés a 720-as flash videóhoz.
-
törölt tag
Arra tudtok megoldást, hogy 12.04 x64 alatt az ikonok mérete (nem a unity dock-ra gondolok) a felső tálcán, asztalon, stb. kissebb legyen? Sajnos 1360x768 a laptopom felbontása és win után furcsán nagy minden a képernyőn. Szövegek méretét levettem már, de az ikonok miatt továbbra sem fér el annyi minden a kijelzőn, mint megszoktam. Esetleg valami helytakarékos ablakkezelő unity helyett megoldás?
-
válasz
geprombolo #4566 üzenetére
Rendszergazdaként kéne
Az 1.2GHz is harmatos lesz 720-hoz.De ha át akarod írni, akkor terminálból :
gksudo pcmanfm
Ezzel kapsz egy rendszergazda jogú filekezelőt, és átírhatod, lementheted.
Utána meg
sudo update-grub
mert enélkül nem fogja tudni a grub, hogy átírtad@fradi81 : Mondjuk ja, az harmatos lesz. De nekem pl. addig nem ment egy Lubuntu verzióval a teljes képernyő (semmilyen lejátszóval), amíg egy ilyen jellegű dolgot át nem írtam.
-
fradi81
veterán
válasz
geprombolo #4566 üzenetére
Hello
Annak a leírásnak semmi köze a te problémádhoz. Annak az intelnek simán mennie kell mert alapból nyílt meghajtója van. Szerintem az 1 magos 1Ghz-es proci kevés a 720p-hez. -
geprombolo
őstag
Sziasztok! Felraktam egy Dell D420-ra a legfrissebb Lubuntut (12.10), de nem ismeri fel az integrált Intel 950-es videót. Kép az természetesen van, de videó lejátszásánál még a 720p-s is csúnyán akadozik. Utánanéztem, ezt találtam. Eddig szép és jó, a szöveget a megadott helyen meg is változtattam, de nem tudom elmenteni, mert parancssorban nagyon noob vagyok.
Csak ki X-elni tudom a szövegszerkesztést. Mit kell nyomjak, hogy minden jó legyen? Köszi
Esetleg valami más megoldás, ami ennél is egyszerűbb? -
törölt tag
iTunes radiokat hogyan lehet ubuntu alatt hallgatni? Wine-al nem megy az eredeti. Esetleg valami alternativa?
-
Syl
nagyúr
Nyáron Agyasima érdeklődött egérgörgő ügyében, de nem láttam érkezett volna rá válasz.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
PumpkinSeed #4558 üzenetére
A Grub-ot kell szerkeszteni: [link]
-
kispx
addikt
válasz
PumpkinSeed #4558 üzenetére
/etc/default/grub
GRUB_DEFAULT=0
-
PumpkinSeed
addikt
Azt, hogy melyik bootoljon be elsőnek (Win7/Ubuntu) hol kell átírni?
-
sgx
tag
Udv!
Lubuntu alatt h lehet azt megszuntetni, h ha leutok egy "t" betut az ugy jelenik meg h "5t", ha pedig egy "z" betut, az ugy h "6z"?
Mas betuknel nem tapasztalok ehhez hasonlo erdekesseget.Elore is koszonom.
-
Syl
nagyúr
válasz
fradi81 #4546 üzenetére
Ezt a vinyót én már nem akarom babrálni, ez itt a végleges verzió. Ha majd egy SSD beesik az ablakon, akkor (új alaplap után is kell nézni, mert ez a J&W egy rakás sz@r) új ubuntu telepítés lesz, némi csavarral. Azt tervezem, hogy majd megpartícionálom az SSD-t és a jelenlegi home tartalmát átmásolom az újra. Gondolom működni fog.
Vagy nem
-
-
válasz
fradi81 #4546 üzenetére
Minden irányból hozzálehet adni a szabad helyet egy partícióhoz, amennyiben közvetlen mellette helyezkedik el (fizikailag és logikailag is). Csak jó tudni, hogy ha a szabad hely a partíció előtt helyezkedik el, akkor átméretezéskor az egész eltolódik előrébb, ami pedig igencsak hosszadalmas folyamat tud lenni. Az utána elhelyezkedő szabad helyet viszont minden esetben másodpercek alatt hozzácsapja, azzal nincs gond.
-
törölt tag
Most telepítettem fel újra az Ubuntu 12.04-et a laptopomra. VGA HD3000 + GT540M Optimus. Frissítések rendben. Zárt meghajtóként felajánlotta az Nvidia drivert. Érdemes azt feltennem vagy a Bumblebee a jó megoldás?
-
fradi81
veterán
-
Syl
nagyúr
válasz
lionhearted #4528 üzenetére
A home sikeresen átméretezve, köszönöm a segítséget!
(#4530) fradi81
Most már (két nap ismerkedés után) én is látom. 500-as vinyó, más nem kerül rá (a filmjeim a routerre kötött vinyón vannak), vindóz pláne nem
Ahogy elnézem, egy 32 gigás SSD is bőven elég lenne, de olyat nem találtam itthon.
-
fradi81
veterán
válasz
mAtThEw0319 #4539 üzenetére
Nem olvastam, de az intel videóval nem szokott gond lenni mert nyílt drivere van.
-
fradi81
veterán
válasz
mAtThEw0319 #4537 üzenetére
Hello, szerintem igen, meg még ezt találtam:
[link] -
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Lenovo X230-al hogy boldogul az Ubuntu? (vagy fordítva..
) [link]
Tökéletesen fut rajta?
(laptopvásárlás előtt állok
)
-
válasz
lionhearted #4535 üzenetére
Nem szerver, sok-sok év e-mailjei.
Meg az előző munkahelyemről mondjuk fullban elhoztam a levelezésem, az 2-2,5Gb -
-
-
válasz
lionhearted #4531 üzenetére
Nekem ~24Gb a Kubuntu... Van benne
- Rendszer
- FTP szerver pár cuccal
- Egy komplett telepített, hálózatról bootoló másik Linux (~4Gb)
- 1-2 kisméretű Linux CD image, szintén hálózati bootolásra
- Egy webszerver pár CMS tesztrendszerrel
- 6Gb levelezés...
- Rakás program...
Még így is túl sok az a 24 giga.
-
-
Syl
nagyúr
válasz
lionhearted #4528 üzenetére
Köszi. A pendrive-on még rajta van a telepítő, estére ránézek (erre is).
-
-
Syl
nagyúr
Az előző melós gépemben egy kingston szolgált két évig hibátlanul, remélhetőleg a samsung is bírja majd a gyűrődést
Kényelmi szempont -> a melós gépen állandó jelleggel fut a total commander, itunes, thunderbird, indesign, photoshop, chrome. Nehogy már bekapcsolás után még hatot kelljen kattintanom a munka kezdéséhezOtthon ubuntun kibírom ha nincs hibernálás, csak kíváncsi voltam.
(#4526) Kendek
Köszi, estére kipróbálom.
-
-
Syl
nagyúr
A hibernálás kényelmi szempont. Tudod, lustaság fél egészség
Az irodai gépben SSD-van, folyton hibernálom. Köszöni szépen, jól van.
(#4522) Kendek
4 gigás a swap partíció, a RAM meg csak kettő. Ha jól emlékszem (most nem vagyok otthon) csak kijelentkezés, felfüggesztés és leállítás van. Ubuntu 12.04.01
(#4523) fradi81
Van egy swap, egy /, egy /home és egy fat32 partíció. Ez összesen négy.
A terv az lenne, hogy a fat megy a levesbe, a /home pedig a végéig. És akkor három partíció maradna a vinyón. -
-
Syl
nagyúr
Következő kérdések
1. Ubuntu-ban nincs hibernálás? A felfüggesztés nem jó, mert nem tud felébredni a gép. Valami alaplap-gebasz lehet, mert anno win7 is összef**ta magát ettől.
2. Amikor telepítettem az ubit akkor az 500-as vinyóra létrehoztam 100 gigát a /-nak, 100-at a /home-nak a maradékot pedig fat32-re formáztam. Persze gyorsan rájöttem, hogy ez utolsó baromság volt, legjobb lenne a /home-ot "kihúzni a vinyó végéig". Ezt hogy tudom megoldani? -
God Vazzeg
veterán
válasz
#40553216 #4517 üzenetére
Én folyamatosan használok usb mentő eszközöket win és linux alatt is, ezeknek külső tápjuk van. Teljesen lényegtelen hogy elveszi-e az áramot az usb-ről, a lényeg hogy a cache kiírásra kerüljön! Ha nem jól tudom, majd valaki javít, de nekem még így nem volt problémám
-
törölt tag
válasz
God Vazzeg #4515 üzenetére
Ok, bár nekem nem írja ki. Nem ez a baj, hanem hogy eddig így a hdd le is állt, most meg a kikapcsolással én állítom le. Nem nagy különbség, csak kapják be.
-
-
törölt tag
Újabb nyavajám: a külső winchester asztali ikonjának jobbklikkes menüjéből eltűnt a "Biztonságos eltávolítás/safely remove" pont, ami nem csak leválasztja, de le is állítja a hdd-t, így a kikapcs gomb már tényleg csak kikapcs lenne. Most felraktam a Mate-t, ott sincs a Caja-ban. Valaki tudja, hogyan lehetne visszavarázsolni? Vagy egy külön szkriptet kellene csak emiatt írni és futtatni minden egyes alkalommal?
-
rigo88
aktív tag
kerestem ftp text user interface meg ilyesmik. lynxbe ha rányomok a d-re egyszerűen elkezdi letölteni a fájlt ész nélkül. semmi location semmi kérdés h overwrite vagy append v reget semmi. úgyhogy azt hanyagoltam.
mindenesetre tényleg köszönöm a hinteket!
rleginkább client daemont szerettem volna webui-val de az kizárt h legyen.
-
-
rigo88
aktív tag
üdv
nekem ubuntu 12.04 & 3.5.4-030504-generic van fent xbmc+tvheadend+oscam fut rajta már egész jól.
asus at3iont-i deluxe 2x2g rammal cpu 30% körül 50fps-nél, fullhd film+dts hangnál sem megy feljebb.
DE
pl midnight commander letöltéskor a mount.ntfs fájllal karöltve eszik 20+24% cpu-t. hagyján, mert csak hadd egye. viszont néha kiírja letöltés közben a letöltés végére, hogy (stalled) és szegény világonalegjobb mc nem tud letöltés közben keep alive parancsokat küldözgetni.
sajna a fent látható beszélgetés alapján nincs alternatíva a mc-re úgyhogy maradok ennél -
alitak
senior tag
az alapértelmezett bash megy nálam, ezen tégy így:
terminál
nano ~/.bashrcItt biztos, ami biztos, nézd meg, hogy a következő sorok megtalálhatóak-e:
if [ -f ~/.bash_aliases ]; then
. ~/.bash_aliases
fi
Ha igen, akkor rendben van, ha nem, akkor illeszd be a file végére, mentés, kilépés.következő parancs:
nano ~/.bash_aliasesEbben az állományban soronként tudsz megadni aliast. Az alias lényege, hogy hosszú, gyakran használt parancsoknak valamilyen rövid, megjegyezhető szót - aliast - rendelsz hozzá. Szintaktika:
alias name='command'
Nekem pl az egyik nagyjából ilyen:
alias hpfs='ssh user@IP -p port'
Amikor be akarok lépni ssh-n, akkor csak azt írom be, hogy hpfs és kész is vagyok. Miután az alias sorokat beírtad, mentsd el, majd lépj ki a terminálból. Utána már menni fog. -
törölt tag
Hali!
Csak nálam vagy másnál sem működik két panelesen a Nautilus a 12.10-ben? F3-ra nem lesz két paneles.Szerk.:
Közben találtam választ: Gnome-os faszság.
Hát, ha így folytatják, megy a levesbe a Gnome. -
Syl
nagyúr
Terminálból hogy tudok SSH-n kapcsolódni a routeremhez (OpenWrt)? Nézegettem az ssh parancs kapcsolóit, de csak összezavartakHülye vagyok
PuTTY itt is van...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Külpolitika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest