Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Parci

  HÁZIGAZDA

  válasz zolisx4 #1022 üzenetére

  őszinte leszek, én még nem láttam embert, aki ennyire parázik oltástól. szóval tudd azért, hogy teljesen szélsőséges vagy, szerencsére, magyarán, indokolatlan a félelmed. és minek olvasgatsz? hátha találsz egy mellékhatást és kifarolsz a második oltásból? ne viccelj. az már csak egy immunválasz booster, az első felét már megkaptad.

  lehet, hogy két napig beteg leszel tőle, lefekszel, iszol egy hekto mézes teát, oszt annyi. utána felkelsz, még pár napig elvagy és védett leszel, méghozzá a szemét új mutációkkal szemben is!

  anyám amúgy picit fáradékony volt két napig és fájt a válla. nem fexik ki tőle mindenki még ennyire sem, de ezzel sincs gond. a láznak még örülhetsz is, tuti, hogy jó erős immunválaszod van.

  [ Szerkesztve ]

  "azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki csak akkor hajlandó elhinni, hogy az ifa nehéz, ha már átment a lábán"

 • koncsik

  veterán

  válasz zolisx4 #1022 üzenetére

  Nyugi. :K
  Hétfőn reggel 10-kor 2. Pfizer, utána még ügyintézés ide-oda, 3-ra otthon, estére mint akit agyonvertek, nagy fáradtság, rossz közérzet, borzongás, hőemelkedés 37,2.. Kedd reggel kicsit jobb, de aztán borzongás, levertség, 37,5 - ebből elég: Algopyrin + homeopatiásfeleségemadtananáhogybeveszem ;). Délutánra sokkal jobb, meeting/munka, este okosan polóban utcára valamiért kirohan, ezután hidegrázás, 37,5. Algopyrin, este 11-re szétizzadva sokkal jobb. Ma reggelre 99% alapállapot. Nagyon bizonytalan, kis fejfájás időnként jelentkezett, de az Algopyrin ezt is fogta szerintem.
  Ennyit bőven megér az "oltva vagyok" matrica. ;)

  [ Szerkesztve ]

  Eladó játékaim (Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Hozzászólok Aktív témák