Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz Parci #8254 üzenetére

    Ahogy sajnos a vakcinakrol sem, mert nem volt ido protokoll szerint rendesen tesztelni. A gyogyszeres vedekezes is szinte hasrautesre ment/megy mindenfele antiviralis szerrel. Par evig meg vakrepulesben megyunk autopilotaval. A tulelok majd okosabbak lesznek 10 ev mulva.

    Az is ijeszto, hogy milyen hamar mennyi mutans jelent meg, amikre nem voltak felkeszulve a vakcina fejlesztesenel. Mire elkeszulnek a kovetkezo generacioval mondjuk fel ev mulva, addigra megint jon par ujabb, az alacsony atoltottsag miatt. A virusnak milliardnyi ket labon jaro "inkubatora" van, fejlodni.

    Nalunk is arra kellene koncentralnunk, hogy a tervezett vakcinagyar minel hamarabb elkeszuljon, akar fel ev alatt 3-4 muszakban, ha az kell hozza es kozben kezdjek toborozni a szukseges human eroforrast, mert amint kesz es megkapta az engedelyeket, lehet bergyartani a Pfizernek vagy annak amelyik hatasosabbak kozott van. Aztan ha elkeszult a sajat vakcina, lehet gyartani azt is, de jelenleg minel tobb orszagnak kellene dolgozni a globalis szintu kapacitasnovelesen.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák