Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz Dare2Live #8099 üzenetére

    Igen, nem szabad elfelejteni, hogy hiaba van elmeletben meg szabad kapacitas, megfelelo lelegeztetoagyas kapacitasbol - ha hiszunk meg a kormanynak - ha a lokalisan mar nincs. Persze lehet hogy orszagosan sincs mar.

    A noverek, orvosok, mentosok, stb. szama meg a pandemia elott sem volt elegseges, es marciustol meg csokkentettek is a letszamukat, a leheto legbutabb modon.

    A kormany, a valasztasi kampanya miatt a legnagyobb virustagadova valt es barmit letagad, eltitkol, csak ki ne deruljon, hogy hoztak rossz donteseket is a jok mellett. Folyamatosan kozmetikazzak a statisztikakat tavaly ota, a korhazi allapotokat rozsaszin szemuvegen keresztul talaljak, kepesek lennenek akar orvosokat, novereket kirugni, ha nyilatkozni mernek mast, mint ami a hivatalos allaspont.

    A sikerpropagandajuk csak noveli a szamat az oltas szkeptikusoknak. Az meg, hogy mikor 300 fele nott a napi halottak szama, a kormany a nyitasrol dont, a wtf kategoria. Ez az, amikor a vedekezest nem szakember iranyitja, szakmai alapon, hanem a politika kezivezerlessel.

    A gyogyitasra visszaterve, itt mar nem csak tulorakrol, faradt, kiegett emberekrol beszelunk, hanem szinte haborus sokk alatt levokrol, annyi tragediaval, halallal szembesulnek hetente. Nem robotok, hogy ilyen nyomas alatt is 0-24h csak jo donteseket hozzanak.

    [ Szerkesztve ]

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák