Új hozzászólás Aktív témák

  • syberia

    veterán

    A OneAmerica biztosító vezetője szerint a halálozási arány a munkaképes korúak körében a járvány előtti szinthez képest elképesztő, 40%-os növekedést mutat.

    "Jelenleg a legmagasabb halálozási arányt látjuk, amit az üzletág történetében valaha láttunk - nem csak a OneAmerica-nál" - mondta Scott Davison, a vállalat vezérigazgatója egy e heti online sajtótájékoztatón. "Az adatok az üzletág minden szereplőjénél egybehangzóak".

    A OneAmerica egy 100 milliárd dolláros biztosítótársaság, amelynek székhelye 1877 óta Indianapolisban van. A cégnek mintegy 2400 alkalmazottja van, és életbiztosításokat, köztük csoportos életbiztosításokat értékesít az államban működő munkáltatóknak.

    Davison szerint a halálesetek számának növekedése "hatalmas, hatalmas számokat" jelent, és hogy nem idős emberek halnak meg, hanem "elsősorban 18 és 64 év közötti munkaképes korú emberek", akik olyan vállalatok alkalmazottai, amelyek a OneAmericán keresztül csoportos életbiztosítással rendelkeznek.

    "És amit csak a harmadik negyedévben láttunk, és a negyedik negyedévben is folytatódik, az az, hogy a halálozási arány 40%-kal magasabb, mint a járvány előtti időszakban volt" - mondta.

    https://justthenews.com/nation/states/indiana-life-insurance-ceo-says-deaths-are-40-among-people-ages-18-64

    https://howbad.info/

Új hozzászólás Aktív témák