Hozzászólok Aktív témák

 • zolisx4

  őstag

  Olvasom egy orvos naplóját a Facebookon jó nem tudományos Koronás mesék Lőrincz M. Ákos oldal de tapasztalatait írja,4 napnál mi történik a szervezetben ahol én is járok.
  Ez a 4 nap a szervezetben ez történik.
  Mindeközben bennem nem történik semmi érdekes, dolgozik az immunbürokrácia, megy a csendes limfocita aktiválódás jelentősebb gyulladási reakció nélkül. -Tehát 3 NAPPAL ELŐBBRE JÁROK A KORONAVÍRUS ELLENI IMMUNVÁLASZBAN, MINTHA MEGFERTŐZŐDTEM VOLNA. Már nincs tüskefehérje-termelés, a sejtek még azt mutogatják a felszínükön, amit eddig termeltek, és már megindult a lassú „specifikus immunválasz gépezet” is, de még mindig nincs érdemi védettségem.
  5 nap
  Mindeközben bennem fontos, de nem túl látványos dolgok zajlanak. Mostanra MÁR BIZTOSAN VAN NÉHÁNY teljesen felidegesített IMMUNSEJTEM – főleg T-limfociták és antigén prezentáló sejtek – amelyek vadul PRÓBÁLJÁK ELTAKARÍTANI AZ IDEGEN TÜSKEFEHÉRJÉKET. Azonban, ha van egy kis szerencsém, akkor nem járnak sikerrel és RÁÉBREDNEK, HOGY NINCSENEK ELEGEN. Hogy erre mit tesznek, azt meghagyom holnapra, hadd essenek szegény sejtek tényleg pánikba, és nehogy én áruljam el nekik mi a megoldás. -Tehát 4 NAPPAL ELŐBBRE JÁROK A KORONAVÍRUS ELLENI IMMUNVÁLASZBAN, MINTHA MEGFERTŐZŐDTEM VOLNA. Még mindig nincs érdemi védettségem, de már alakul a dolog…Folytatás holnap.
  Na most ugye ezek a dolgok zajlanak az emberben, olyan kor mi történik ha a szervezetem mondjuk nem így tervezi ahogy a Dr úr le írta hanem valami rosszul sül el.

Hozzászólok Aktív témák