Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Stanlee #44021 üzenetére

    Németeknél talán a homeopátia divat is probléma, nem tudom. De legalább ott a vezetők - ha késve is - lépnek is szigorúan oltás felé terelve és jobb a tájékoztatás. Olaszoknál nyáron amikor béke volt, akkor is kérték bizony az oltási igazolást vagy tesztet. Mo-on most hullám közepén (?) is ugyanúgy nem tudom az étteremben szomszéd asztalnál ülő oltott vagy sem, mert nem használjuk az igazolványt, QR kódot.

    "Persze nekem is nehez elviselnem, hogy oltattam magam, mert az volt a mondas, hogy ha oltakozunk, akkor legyizzuk a virust, es most 70%-os atoltottsag mellett rosszabb a helyzet itt a bajoroknal, mint egy evvel ezelott volt."

    A wuhani óta lettek új variánsok. Nem lett elég átoltottság, teljesen tévesen dőlt hátra a politika több országban a nyári 60-70% átoltottságra. Portugáliától Dániáig igyekeztek 80-90%-ra feltornázni. Ha Németországnak van huszonvalahányezer intenzív lélegeztetős ágya, akkor amíg több millió oltatlan van, továbbra is lehet, lesz rossz helyzet.

    Ha egyébként is öregebb, van betegsége ember akkor oltással is kerülhet intenzívre, az oltás nem örökélet, csak segítség. Ha az omikronról esetleg kiderülne kellene módosított vakcina, akkor megint egy mezőt vissza kell lépnünk.

    Előfordulhat minden évben kell majd oltani, meglátjuk mit mond a tudomány eltelt idő és új információk alapján. Mi a terv, nem oltatsz többet mert valamikor wuhani idején a szarakodás elején azt mondták egy oltás örökre elég lehet?

Új hozzászólás Aktív témák