Új hozzászólás Aktív témák

  • Bog

    HÁZIGAZDA

    válasz fokukac #38106 üzenetére

    Szerintem javul a maszkhordási hajlandóság, legalábbis ma jártam 1 db budapesti bevásárlóközpontban és már nem csak rajtam volt FFP2, hanem a júzerek 30-40%-án. Egy hete ez 10% volt.
    De tegnapelőtt visszavittem az Aquaba egy villanygladiátort, amit hibás speci miatt rendeltem meg, hát a 10 nm-es boltban voltunk 15-en, maszk meg csak rajtam.
    5 napot töltöttem Pisában nemrég (hármat akartam, csak a rályeneeer törölte a visszajáratot), annyira gyorsan rutin lett, hogy minden zárt térben maszk fel, hogy már fel sem tűnt, és én éreztem magam hülyén, amikor Liszt Ferihegyre leszállva a magyar utasok ASAP tépték le magukról a maszkot, amint kiléptek a gépből.
    Kérdeztem kint egy étteremtulajdonost aznap, amikor elérték a 80%-os vakcinációt, hogy mikor ugrik le beltérben a maszk, akkorára kerekedett a szeme, mint az a leveses tányér, amit épp kihozott (csak abban hal is volt), hogy őszerinte itt még sokáig nem lehet ilyesmire gondolni sem. 1db Bergamo azért eléggé átneveli a társadalmat, még ha ez a kezdeti időkben is történt, de meg lehet nézni az olasz statokat most...

    Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

Új hozzászólás Aktív témák