Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    A kínai és az orosz vakcinákkal elsősorban gyakorlati problémáim vannak. Az elméleti hatékonysága mindkettőnek jónak mondható. Ezzel nincs probléma. Viszont a minőség biztosítással, a hatékonyság standardizálásával viszont már erős kételyeim vannak. Mennyire tudják biztosítani az állandó, folyamatos minőséget? Ez itt az igazi kérdés. Engem az sem nyugtat meg, hogy minden egyes tételt állítólag Magyarországon ellenőrzik. Biztos ez? Alaposan ellenőrzik nálunk? Vagy csak úgy, ahogyan engedélyezték őket?

    Ha beadatom magamnak valamelyiküket, akkor lehet, hogy nem leszek eléggé védett, mert éppen az a tétel rosszabb minőségű. A védettséget (igen/nem alapon) tudom ellenőrizni az antitest tesztekkel. De kérdés, hogy a védettség erőssége megfelelő e? Az is kérdés, ha nem látok védettséget az antitest tesztekkel, akkor mikor tudok kapni egy igazán jó oltást?

    A mellékhatásoktól egyik esetben sem félek, a félreértések elkerülése végett. A hatástalan vakcinának sem hiszem, hogy erősebb lenne a mellékhatása.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák