Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Kékes525 #1319 üzenetére

    Ez nem oltási terv, ez csak prioritás lista, ez minden országban hasonló és sok ész nem kell hozzá, hogy eü dolgozók és öregek az elején, minden más 18-59 "egészséges" leghátul. Itt max. az érdekes rendőr és pocakos tábornok előbb kapja, mint a fokozott kockázatú 18-59 éves?

    Részletes oltási terv nálam azt jelenti melyik csoport mikor és hogyan jut hozzá. Van ország, ahol háziorvosnál, máshol külön oltóponton. Van ország, ahol egyetemistáknak a sulin keresztül szólnak, a melóst a munkahelyen keresztül értesítik, öregekhez házhoz, hajléktalanoknak mobil konténer oltópont... Van ország, ahol az eü minisztérium honlapján vagy háziorvosnál kell regisztrálni és majd kapod az értesítést mikor mehetsz az oltópontra és hogy melyik vakcina fog rendelkezésre állni.

    Mi tudjuk előre lehet választani? Tudjuk végleges, hogy muszáj regisztrálni a Rogánhoz vagy zavaros amit beszélnek összevissza és csak ajánlott? Tudjuk előre megadni melyikből kérünk vagy csak akkor helyszínen a rendelőben és ha pont előtted kapta meg egy focista a napi utolsó Pfizert és már csak kínai van éppen, akkor potyaút volt? Na ilyeneket nem tudunk. Azt se, 18 év aluliakkal mi lesz?

Új hozzászólás Aktív témák