Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    Johnson & Johnson egydózis vakcina lesz még érdekes.

    Önző fejjel azt remélem, hogy azok a vagány fórumozók és facebookozók, akik leszólták azokat akik december óta holmi 3. fázis dokumentáció, EU (EMA) engedély, 60 év feletti vizsgálati eredmény, gyártási kapacitás, hatékonyság, ár, minőségbiztosítás féle kérdéseket tettek fel a kínai és orosz vakcináról, ahogy én is, akkor ezek a vagányok ha már mondogatják jó a kínai és jó az orosz akkor ők a rendelőben is vagányok lesznek és a kínai vagy orosz oltást választják. Ugyanerre kérem az EU nem csinál semmit brüsszelező orbánhívőket is. Így akkor nekem és szüleimnek hamarabb juthat a hanyatló nyugati mRNA. :P

    Valamelyik mRNA, aztán Oxford-Astrazeneca, aztán orosz a sorrendem (ha EU engedélyes lesz, németek elkezdik például), kínai egyáltalán nem kell. Egyelőre hiába orbánisztán azért még EU ország vagyunk, cseszhetem a kínait nem is azért mert "félek" tőle, hanem mert annyira képlékeny még a dolog: mi van ha Ausztria azt mondja csak EU engedélyes oltással utazhatok oda, kínai szurival menjek Szerbiába, akkor cseszhetem. Orosztól sem "félek" mert orosz, voltam 2009-ben H1N1 oltásért, az is olyasmi technika, nem változtam dinóvá és 4G chip helyett várakozás közben előttem álló lány telefonszámát kaptam. Most még fiatal(os)ként és átesettként utolsó vagyok a sorban, azért az idősebb rokonoknak nem mindegy melyik, szerencsére akin átment megúszták nem kellett temetésre mennem, csak egyre, de ő 90 múlt és nem covid, annyi idősen már "szabad" meghalni)
    Apropó H1N1 oltás: biztos voltak forwardolt ostoba körlevelek, de ilyen cirkuszra nem emlékszem. Persze más volt akkor még a facebook. Bónusz lenne most is, hogy propaganda oldal regisztráció nélkül is megkaphatnám háziorvosnál vagy kórházi oltóponton. TAJ szám minek van? Személyi igazolvány minek van?

    Egyébként nem értem, engedélyt kiadta a vezír, régóta kész az egy hétvége alatt mindenkit beoltanak szuper oltási terv, két hónapja hallani a propagandától lassú Brüsszel bezzeg a keleti elvtársaktól pikk-pakk lehetne szerezni és akkor itt jön február második hete, hol van a milliós adag orosz és kínai vakcina???
    Kossuth rádión nem mondják, Lészáros Mőrinc lapjaiban nem írják, a Reuters-en azért olvasni gyártási kapacitás az oroszoknál is nehéz téma, és ők is inkább második negyedévre tudnak ígérni nagyobb szállítmányokat. Májusban tavaly egyébként is lazítottak vakcina nélkül, most is így lesz remélem, este 8 órás hülyeséggel már tele a töke mindenkinek, teraszos vendéglátás is újraindul a jó idővel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák