Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz #86564352 #12036 üzenetére

    A kínai brutál fullba van tolva de sztem így is kb képtelenség lesz ellőni azt a 3.9milliót amit még rendeltek. Sok kis/közepes körzeteknél kb a mostani az utolsó hét amikorra össze tudták szedni a 30at sinora.

    pfizer/modernára még baromi sokan várnak sok szempontból joggal. 1hónap alatt jött, jönni fog 1.65millió oltás. 1hónap múlva sztem már ott is lasszóval fogdossák rá az embereket.

    Be kéne, kellett volna engedni a kamerákat a kórházakba minden nap 1hs blokk tvben és máris sorbanállás lenne vakcináért. Meg felhúzták volna a maszkot. Meg nem lett volna kerti party, meg...

    ----
    hszről: Az EÜ covid front része végkimerült. Nagyon sokan heti 80-100h+okat toltnak le 1 hónapja. Félreértés elkerülése végett: Ez a túlóra nem lesz kifizetve nekik azért csinálták mert ha hazamennek napi 10h után akkor az "+ 2halott."
    HOknál nem rikta, hogy este 21hkor még telefonálgatnak, adminisztrálnak és reggel 7kor kezdték.
    és sok orvos PTSDs lesz. Egy szemész nem szokott hozzá ahoz, hogy emberek hallnak meg a "kezei" közt és lelkileg ez elég nehéz mert azért történt meg mert nem ért hozzá. És hogy is értene hozzá hisz 20éve szemész...

    Szóval kicsit több megértést, türelmet az EÜvel szemben. Nem ők tehetnek róla, hogy ennyien haltak, halnak meg, hogy világbajnokok vagyunk halálozásban.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák