Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
Az iPad Pro 10.5-ösöm be is lassult tőle, mint a sz@r.
-
aktív tag
[Ide kattintva] pedig olvashattok az újdonságairól.
-
nozs23
addikt
Nem nagyon értem, hogy a StandBy always on változata miért van az i14-15 Pro modellekre limitálva. Ennek a funkciónak SEMMI értelme always on nélkül. És nagyjából megértem, hogy a 60hz-es iPhone-ok miért nem tudnak always on-t, mert nem LTPO és nem megy le 1hz-re, így sokat fogyaszt, de könyörgöm, itt töltőn van a telefon... Arról nem is beszélve, hogy a 13 Pro széria is LTPO volt már, tehát 1Hz-re is lemegy és az sem tudja.
Nagyon gyökér húzás tőlük. Egyszerűbb lett volna, ha ki sem adják a régi és/vagy nem Pro modellekre -
aktív tag
„Egyszerűbb lett volna, ha ki sem adják a régi és/vagy nem Pro modellekre”
Szerintem nem baj, hogy elérhetővé tették korábbi, illetve nem-Pro gyártmányok számára is, mivel be/ki kapcsolható funkció, így a használata opcionális.
Számomra megfelelő ez az üzemmód, hogy koppintást követően rövid ideig látható egy „analóg” óra, a naptár és a pillanatnyi töltöttség szintje (iPhone 13).
-
aktív tag
válasz aprokaroka87 #6 üzenetére
Nem találtam erre vonatkozó beállítási lehetőséget, ezért kicsit utánanéztem.
A [link] alapján csak koppintás van:
-
Oliverda
félisten
-
nozs23
addikt
Biztos. Nekem nem volt, így nem félek tőle. És soha nem figyeltem oda, hogy hogyan használom. AOD annyira nem érdekel, inkább órán. Ha egy óra nem mutatja az időt, akkor csak egy halott kijelző a csuklón szerintem. Viszont így dokkolt formában asztalon használtam volna, de ha pöcögtetnem kell akkor inkább be sem kapcsolom, mert szerintem totál haszontalan.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Xs Maxon kihagyom. Ősszel-télen akarok venni egy iPhone 12-t vagy 12 Minit, majd arra.
-
Oliverda
félisten
válasz janeszgol #17 üzenetére
Sok minden megoldható lenne, csak nem biztos, hogy megéri. Még 1 Hz-es képfrissítés mellett is sokat fogyaszt a kijelző, nem, hogy 10 vagy több Hz mellett. A beégés kérdése sem elhanyagolható, az Apple pedig jellemzően nem dob addig piacra fejlesztéseket, amíg azok minősége nem ér el egy bizonyos szintet.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
evooo
aktív tag
válasz janeszgol #14 üzenetére
Bocs hogy így beléd állok , de ne vegyél 12 minit. Nagyon megbantam, egy forintot se ér az akksija, de komolyan, egy vicc. 8 után vettem 12 minit, 1 éve hasznalom, de inkabb tettem volna még hozzá 40 ezret egy újszerű 12ért.
ios17: rettento csunya lett a stock hívásháttér. szurke szin apro betumerettel, az end call buttont meg lejjebb tették kozepre, szuper
-
LosBlancosRM
senior tag
13 ProMax... Más kérdés, hogy első dolgom volt kikapcsolni.
Jelenleg ami kissé kiveri a biztit, hogy a Facebook app megállítja a Spotifyt, az üzemidő pedig szépen bezuhant. Swiftkeyt néha eltűnteti, és a gyárit rakja a helyére... Viszont végre lezárt képernyőről is beugrik az appokba. Hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Curtain
senior tag
Samsungnál (és oneplusnál is) folyamatosan változtatja a helyét az óra/értesítés ikonok/kép stb az aod-nál. Szal nem ez miatt fog beégni a kijelzö. A fogyasztás elhanyagolható mivel ilyenkor nem megy az egész kijelző csak azok a pixelek amik megjelenítik a tartalmat.
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
nozs23
addikt
válasz LosBlancosRM #22 üzenetére
Es? Nem mukodik always on modon, vagy mit akart volna mutatni a screen shot?
-
nozs23
addikt
válasz LosBlancosRM #25 üzenetére
Mert gyakorlatilag orakent funkcionalna. Ha polcon levo oram egy halott kijelzo lenne tapicskolas nelkul akkor nem sok hasznat latnam.
Es az időt eddig is mutatta ha megerintettem. Nem tudom mivel vagyok ezzel elorebb?
-
aktív tag
válasz LosBlancosRM #22 üzenetére
az üzemidő pedig szépen bezuhant
Az nálam is… egyelőre betudom annak, hogy rengeteget nyomkodom, végignézem az összes menüpontot és persze próbálgatom is őket, illetve bizonyos határok között tekintve, körülbelül 24 órán keresztül normális a fokozott akku-igénybevétel, egy főverzió-frissítést követően.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
az end call buttont meg lejjebb tették kozepre, szuper
Igen, ez és a bővebb híváslista voltak sokszor kifogásolt elemek. Láttam a fórumon, hogy ide-oda pakolászták a piros gombot a BÉTA verziókban; gondolom, részben azért is került középre, hogy mind a jobb, és mind a balkezesek el tudják érni. -
embe
nagyúr
Androidhoz szoktam azt használtam mindig ( 1-2 Windows Phone-tól eltekintve) , és most is megbírok még lepődni a frissítéseken. A feleségem XR telójára most települ éppen ez a friss 17-es.
Yamaha RX-A4A 8K erősítő, Zidoo Z1000 Pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
janeszgol
félisten
Én már azt várom még android fronton (inkább a Samsungtól, egyedül ő az épkézláb gyártó ott), hogy ne legyenek update listák, hanem minden támogatott eszköz kapja meg időben. Tök gáznak érzem, hogy elkezdik az X rendszer megjelenése után pár hónappal a frissítést, majd az X+1 rendszer megjelenése környékén fejezik be azt.
-
aktív tag
válasz janeszgol #36 üzenetére
Teljesen értem, hogy mi ezzel a problémád.
Viszont nem tudom, lesz-e rá megoldás.Ez alatt arra gondolok, hogy az n+1 számú gyártmány, azaz a rengeteg féle telefon az oka, hogy listázni kell és nem lehet mindenkinek egyszerre hozzáférhetővé tenni. Ugye az Apple termékpalettája sokkal kisebb, így nálu(n)k ez nem akkora gond. Minden szeptember közepén jön az új főverzió, mindannyiunk számára.
Ami a mini-kérdést illeti, szerintem válassz inkább a 13-as sorozatból, mert picit nagyobb az akkuja és korszerűbb a procija, azaz valamelyest jobban bírja, mint a 12-es. A terméktámogatási ideje is hosszabb lesz.
A mérete zseniális, én nagyon élveztem a valódi kompaktságát, és az saját életvitelem mellett a kis akku sem okozott problémát. De az nagyon nem a megszokott életvitel, szóval megértem, hogy sokaknak fájóan kevés a készenléti ideje.
Plusz egy kicsit „hazabeszélek”, az iPhone 13 vagy 13 Pro sem lesz mellényúlás, ha nagyobb kijelzőt es akkut kívánsz… -
Gubu0101
veterán
En orultem volna ha az ipad is megkapja Mutatosabb lett volna,akar meg bovithettek volna par aprosaggal,lett volna hely boven.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
formula01
aktív tag
Microsoft Lumia 640 LTE volt az első AOD-s telefonom. Ahogy janeszgol írja, IPS LCD kijelzős telefon, mégis tökéletesen működött rajta az AOD, és mellette baromi jó üzemideje volt, aktív használat mellett bekapcsolt AOD-vel simán bírt 1 töltéssel 2 napot. Innentől kezdve főleg OLED kijelzőkkel szerintem csak akarás kérdése, hogy melyik telefonba kerül be, melyikbe nem.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
Nekem mintha jobban merűlne azóta a 11 PM, de pár napig még figyelem, talán helyre jön.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
aktív tag
Sokunk tapasztal most extrém fogyasztás-növekedést. Ha nem állandósul, hanem 1-2 nap alatt elmúlik, akkor ez betudható annak, hogy ilyenkor sokkal többet nyomkodjuk a telefont, próbálgatjuk az új menüpontokat, új képességeket.
Gond akkor van, pl 5-6 nap múlva sem áll helyre a rend. -
Gubu0101
veterán
Nekem is mintha gyorsabb merules lenne.Mar 1 hete hasznalom az rc verziot nem hinnem,hogy lesz barmifele javulas.Max a 17.1-el esetleg.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen