Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Logika azt diktálná, hogy a fed-nek menni kell a pozitív reálkamatok irányába (vagy legalább a negatív reálkamat csökkenjen), ha az inflációt meg akarja fékezni.
Ugyanígy a gazdasági növekedéshez képest is.
Jelentsen ez bármekkora nominális kamatszintet is. Sztem továbbra sem a nominális kamatszintet kell nézniMár egy ideje gondolkodom, hogy HUF kötvényből átmegyek rövid dollár kötvénybe. Ez mondjuk a Global risk off forgatóköny.
-
julius666
addikt
Igen. Bankválságnál ETF-eket kicsit csipegettem, de semmi komoly. Szerintem utoljára év elején válaszoltam a kérdésedre, azóta annyi változott még, hogy vettem nagyobb tételben rövid amcsi államkötvényt, most kb. 1/3-1/3-1/3 a dollár-euró-forint eszközeim aránya (diverz ETF-eket - jobb híján - dollár kitettségnek veszem). Valamennyi nemesfémem van még emellett.
Az EUR erősödést látva USA államkötvényt elkapkodtam, meg a lakáshitelem miatt összességében én forint shortban ülök, szóval az elmúlt hetek nem nekem kedveztek.
Középtávú várakozásaim ettől függetlenül nem változtak sokat. Egyedül amit igazán bánok, hogy cryptoba nem dobtam legalább valami aprót az FTX sztorinál, meg hogy Intelt nem vettem amikor írtam ide a fórumra, hogy gondolkozok rajta.
[ Szerkesztve ]
-
j0k3r!
senior tag
Igen. Nem igazán látok ellenirányú (pozitív) gazdasági változásokat, az általam figyelt részvények még mindig a céláraim felett vannak. Egyelőre kitartok az eddigi álláspontom mellett
Szerk.: ez továbbra sem befektetési tanács senkinek sem
[ Szerkesztve ]
some men just wanna watch the world burn...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest