Hirdetés
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- Debian GNU/Linux
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Windows 10
- VOIP telefonálás
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- Ubuntu Linux
Aktív témák
-
blaci947
csendes tag
Szervusz!
Először is nagyon köszönöm a tanácsodat! Tényleg ez a megoldás! Erre nem gondoltam...
Másodszor, kerestem hasonló témájú topicot, de nem találtam. Úgy gondoltam, hasznos egy ilyen önálló topic is, de ha egy erre járó moderátor nem így látja, nyugodtan zárhatja a topicot. (Sőt ilyen esetben erre meg is kérem!)
Csak megnyugtatásul: természetesen a programban nem A.h név szerepel.Így ténleg csak óvodás programozna.
Amit az osztályokról írtál: valóban adatabsztrakció esete forog fenn.(Függvényeken kell műveleteket végezni, miközben azok értéke pontonként adott...)
Szerk.: A.h meg hasonló nevekt azért írtam, mert én pl. utálom, ha valaki begépeli a fél forráskódot, és felteszi a kérdést: ''Miért nem működik?'' Ilyeneken sajnos nem segíthetek, mert még a saját kódomban is gyűlölök hibát keresni, hátmég máséban. (Ami másé: az sokkal szebb, jobb, gyorsabb, mint az enyém, csak épp más logikájával készült...
Szerk.: hejesírás...
[Szerkesztve]Az adataink olyanok, mint az egészségünk: addig vigyázzunk rájuk, amíg megvannak! !!!
Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- Debian GNU/Linux
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Laza koronavírus topik
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- [Re:] Újabb, vizes RTX 3080 variáns érkezik a Gigabyte tervezőasztaláról
- Autós topik
- PlayStation 5