- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
ha megtörtént ez, de ott fel volt sorolva az én veme (J.J. András -mint felhazsnáló, és Rendszergazdák, mint tartomány )......
válaszottam azt, hogy Saját Tulajdonba vétel: J.J. András -az összes almappával együtt....
ezután uyganúgy szürke a speciális engedélyek rublika, most ezt elvileg megszüntethetem az Örökölt Engedélyek kikapcsolásával ? -
kraftxld
félisten
Igaz már elöttem leírták, de mégegyszer leírom. Titkosított file-ok visszahozására az operációs rendszer teljes újratelepítése után NINCS semmilyen lehetőség!
-
X-COM
nagyúr
válasz
J.J. András #47 üzenetére
ja, saját tulajdonba vétel
-
X-COM
nagyúr
válasz
J.J. András #45 üzenetére
konkrétan ilyet nem ismerek
de ugye elvileg minden feltörhető, szal gyanítom, hogy valakik foglalkoznak ilyennel is, de gondolom kérdéses eredménnyel -
J.J. András
őstag
és mi az a megoldás, amivel vissza tudnám nyerni az adataimat ?
ha nem működik, amit leírtál.....
de figyu, a SAJÁT TULAJDONBA VÉTELEN, van ahangsúly, vagy az ÖRÖKÖLT ENGEDÉYLEK KIKAPCSOLÁSÁN......ugye, amiután felajánlja egyből, hogy másoljam-e az engedéyleket, vagy nem, azért az sem minegy, mert ha másolom, hogy titkosítva van, akkor az is marad, nem ?
vagy az másolhatatlan, és akkor hozzáférhetetlen...... ?
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz
J.J. András #41 üzenetére
nos, ha tényleg titkosítva van akkor nem
pontosabban: nem olcsón, nem kevés idő alatt
nos, ha nincs titkosítva
akkor biztonság fül, speciális
megjelenik egy tulajdonos fül, saját tulajdonba kell venned
utáni vissza a biztonság fülre, alul van egy jelölőnégyzet, miszerint örökölje a szülőkönyvtár jogait kikapcs apply
megkérdezi, hogy másolja/törölje az örökölt jogokat, mindegy, ízlés szerint
ezekután beállítod a megfelelő jogosultságokat magadnak
ha még mindig nem éred el, akkor titkosítva volt és sajnos vége -
babo81
csendes tag
válasz
J.J. András #36 üzenetére
Hali!
Egy halvány remény:
Windows alatt van egy user, aki valami ''recovbery agent''-ként működik.
Ez alapértelmezésben az Administrator (magyar win esetén Rendszergazda)
Ő elvileg bármely objektum titkosítását meg tudja szüntetni. Azt nem tudom,
hogy win reinstall esetén is, de érdemes megpróbálni. Egszerűen belépsz,
jobb klikk a könyvtáron az explorerben, és a megfelelő helyen eltávolítod a
pipát a titkosítás checkboxból. Nem biztos, hogy működik. Reinstall nélkül egyébként megy.
Babo -
X-COM
nagyúr
igen van rá gp
Bővebben: link -
J.J. András
őstag
figyu már, szerinted sehogy sem hozható vissza ?
az a baj, hogy annyi örökölt engedély van, hogy nem tudom őket, hoygan kell megszűntetni,......
most próbaképpen létrehoztam egy Új Felhsználói Fiókot, ha itt kísérletezgetek, el tudom baszni még jobban ?
nem lehet megoldás az....: ,mert amikor az Örökölt Engedélyek Alkalmazása mellől kivezsem a Pipát, a következő Biztonsági Figyelmeztető Ablak jelenik meg:
-Ha meg akarja tartani a szülőobjektumról érvényesített engedélyeket, kattintson a Másolás gombra
-Ha el akarja távolítani az örökölt engedélyeket, és azt szeretné, ha az objektumra csak a most megadott külön engedélyek legyenek érvényesek, kattintson az Eltávolítás gombra
-Ha nem akarja elvégezni a műveletet: Mégsem gombra kattintson
mit válasszak ? -most az új Felhsználói Fiókban vagyok..... -
X-COM
nagyúr
nem győzöm hangsúlyozni, hogy a fájltitkosítás otthoni környezetben néhány speciális esettől eltekintve hasztalan és veszélyes
megfontoltan kell alkalmazni
jobban örültem volna, ha ezen opció billegtetése csak egy security policy beállítás átállításával volna elérhető, mert úgy néz ki az advanced gomb alá ''rejtése'' kevés -
Ekváádor
őstag
válasz
J.J. András #36 üzenetére
Bérelj fel egy hackert, hogy törje fel neked
[Szerkesztve] -
Ekváádor
őstag
Az Ashampoonak van olyan programja amivel fellehet oldani jelszavas védelmeket meg ilyen dolgokat, vagy esetleg fordítva.Miért pont titkosítottad, miért nem védted le jelszóval?
-
WN31RD
addikt
válasz
J.J. András #31 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ld. 27-es hozzászólás.
(Én a Microsoft Magyarországos dologról nem tudok, bár igazából nem lepne meg...) -
Ekváádor
őstag
válasz
J.J. András #31 üzenetére
Akkor a pipák alatt van az a speciális fül.Ott lehet beállítani azokat az örökölt engedélyeket.
-
Ekváádor
őstag
válasz
J.J. András #29 üzenetére
Ide kell beírni:
Írja be a kijelölendő objektumok nevét(példák): -
dimanche
csendes tag
Ha a titkosítás óta volt egy win install és az előző kulcsát nem mentetted el, akkor az adataid elvesztek. Esetleg a Microsoft Magyarország tud neked segíteni, de kell az eredeti windowsod kódjai, stb..
-
Ekváádor
őstag
válasz
J.J. András #24 üzenetére
21.
-
Ekváádor
őstag
válasz
J.J. András #24 üzenetére
Menj hozzáadás, az üres helyre írd be, hogy J.J András, megtalálja, válaszd ki, ok, most válaszd ki a listában amit létrehoztál, engedélyezd a teljes hozzáférést és ok.Így működnie kéne, mivel nekem is működik így.
-
J.J. András
őstag
na, most végig próbáltam, de egyik SZÜRKE PIPÁT SEM TUDOM rajta megváltoztatni....
szóval, ami szürke, azzal nem tudok mit kezdeni, deígy nincs jogosultásgom az olvasáshoz sem....
na, most kiírt egy olyat, hogy kapcoslja ki az ENGEDÉLYEK ÖRÖKLÉSÉT....., de ezt hol tudom kikapcsolni ?
[Szerkesztve] -
Ekváádor
őstag
válasz
J.J. András #22 üzenetére
Pipáld ki az összeset.Szerintem nem kell törölni.
-
J.J. András
őstag
figyu már, most van olyna bibi, hogy valami jog szürke bennne, valami pipálva van,valami meg üres.....
jól összekuszálhattam a dolgokat...., nem ?
figyu, van olyan is (a gépemre az összes haverom az én nevemmel lép be) , szóval van itt annyiféle felhsználó, amikről nem is tutam....
1 SYSTEM
2 Felhasználók (J.J. András\Felhazsnálók)
3 Rendszergazdák(J.J. András\Rendszergazdák)
4 Létrehozótulajdonos
5 1-2-5-5156-789466133-455552111 (valami visszaállítási pont kódszáma lehte, de ez nálam kikapcsolva amúgy)
melyiket törölhetem, avgy egyáltalán törölhetem valamelyiket ? -
Ekváádor
őstag
válasz
J.J. András #19 üzenetére
Ja igen.Azok az örököl micsodák akkor jönnek elő ha rákattintasz a listánál alul a speciális gombra.
[Szerkesztve] -
Ekváádor
őstag
válasz
J.J. András #19 üzenetére
Valahol láttam ilyet, de nem tudom hogy hol.Először próbáljuk meg az előző dolgot.
-
J.J. András
őstag
hogyan tudnám az örökölt Engedélyeket kiszedni ? -mert szerintem ez lesz a Kulcs....!!!! -talán valmai remény felcsillant a szememben ! -,mert azóta 5-ször újraraktam a rendszert.....és az lehet a bibi benne, mindig új felhsználói fiók azonosítot dobott be neki.....
-
Ekváádor
őstag
válasz
J.J. András #17 üzenetére
Igen.Menj a hozzáadásra, ott írd be a felhasználónevet amivel beszoktál lépni az oprendszerbe.Ha ez megvan, válaszd ki a listában a felhasználónevet amit beírtál, és alul engedélyezd a teljes hozzáférést.Így már működnie kéne.
-
J.J. András
őstag
jah, az, most csinálom a Mappa beállításiban azt, amit mondtál.....
na, most már van olyan, hogy MEGOSZTÁS és BIZTONSÁG a jobb egérgomb alatt....a BIZTONSÁG menü pont alatt, fel van sorolva egy csomó CSoport, vagy Felhasználói név......ezekkel kell szórakoznom ?
[Szerkesztve] -
Ekváádor
őstag
Ugye XP-d van?
-
J.J. András
őstag
annyira be vagyok parázva....elveszett így a Diplomamunkám beveztő része, és az összes többi cucc, amit az évek alatt házikban csináltam.....
-
Ekváádor
őstag
válasz
J.J. András #10 üzenetére
Akkor menj a vezérlőpult, mappa beállításai, nézet fül és ott keresd meg azt, hogy egyszerű fájlmegosztás használata.Ha az ki van pipálava, akkor ne legyen kipipálva.Ez ha megvan, akkor már lesz biztonság fül.
-
J.J. András
őstag
azt írja ki, hogy ''Hiba az attribútomoknak a fájlra történő alkalmazásakor:.....
HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA ! '' -
Ekváádor
őstag
válasz
J.J. András #9 üzenetére
Én ha megnyomom ezt a kombinációt, akkor pont az jön be, amit az előbb mondtam neked!
-
Ekváádor
őstag
válasz
J.J. András #6 üzenetére
Az mindegy.
-
Ekváádor
őstag
válasz
J.J. András #3 üzenetére
Próba így:
Jobb gomb a fájlra, biztonság fül, és ott állítsd be magadnak a jogokat és próbáld meg. -
Ekváádor
őstag
válasz
J.J. András #1 üzenetére
Melyik progival titkosítottad?
-
J.J. András
őstag
volna egy igen nagy bajom !!!!
volt egy Sulis könyvtáram, amiben az összes eddig dolgozatom, házim tárolva volt......
mondom, mielőtt kiírom CDre titkosítom, és az tutti úgy.....
de most nem tudok egyetlen egy dokumnetumot sem megnyitni.....és hiába csinálom vissza az írásvédettség-megszűntetést, és a fájlok archiválását, nem tesz semmit, ugyan úgy marad, az összes tervem, dokumentumom olvashatatlan.....
NAGYON SÜRGŐS LENNE, segítsetek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest