Hozzászólok Aktív témák

 • TomiLi

  addikt

  Na igen! De én szeretném elegánsra megcsinálni kívűl belül a gépet.... (Pc-Style.hu) Nekem a megahalems nem is tetszett és nem is illett a képbe! (mert volt egy :B ) Plusz ha elé raktam egy 25mm vastag ventit, akkor a megahalems lefogatójának köszönhetően úgymond ellökte az első memóriát egy rampage 2 gene-ben :F Meg lehetett volna oldani kis házi barkács szakkör keretein belül.... inkább nem!
  A kinézet miatt lemondtam a 3 fok előnyről....(ami alap esetben nem normális dolog aláírom!) De a ház úgy is kimondottan léghűtésre lett kitalálva, és ez esetben 2 db 180mm-es légkavaró van segítségére a belső levegő hűtésére....

  Szó se róla a két hűtőt teknitve a Megahalems mindenféle tekintetben előnyösebb lett volna nekem, a Thermalright 120 azon verziójával szemben, melyet nekem sikerült beszerezni.... (Nekem mégis a thermalright tetszik jobban, pedig többe lesz :W )

  Thermalright True Black 120: 775-ös lefogató, am2 lefogató, hűtő paszta, 4 db venti lefogató, egy rezgés elnyelő (na ennek még nem néztem utána mi lehet...)
  Prolimatech Megahalems: 1366-os lefogató, 775-ös lefogató, hűtőpaszta, 2db venti lefogató

  A prolimatech-hel jobban jártam volna, mert x58- hoz kell a cpu hűtő és az már tartalmaz egyet. Jelen esetben alsó hangon vehetek 2k -ért még azt is.... :F

Hozzászólok Aktív témák