- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- A titkosítás és a gyerekek miatt csatáznak a Metával a britek
- JavaScript topic
- Bittorrent topik
- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Asustor NAS
- Java programozás
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt épül a rengeteg akkugyár. Miféle függőségről beszélnek?
Ha már mindent tönkretesznek "mert kell az akkugyár"Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz
Pro Koryak #16 üzenetére
Sajnos igazad van
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Ott a pont, nagyon szépen összefoglaltad. De legalábbis a nagyvárosi emberek. Épp tegnap vitatkoztam valakivel, aki elmondta, hogy autó nélkül nem élet az élet. Nekem hobbim az autózás, az autók, mégis évek óta autó nélkül járok, és a mostani helyzetben ez így is lesz egy ideig. Elmondtam neki, hogy eltudok tömegközlekedni a városon belül, sőt igazán nagyvárosban az autó inkább hátrány mint előny, pláne ha jó a tömegközelekedés. nem akarta elfogadni. Olyan wc-re is autóval megyek tipusú ember, de tényleg a sarki kisboltig (300m) képes autóba ülni, és ha nincs hely 50m-el arrébb leparkolni.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
"+ a cégek nem erôltetik az újra bejárást, maradjon csak otthon az IT-s siserehad.
Oh, wait..."
És még sokan asszisztálnak is az újra bejáráshoz.
Az a baj, hogy itt a fejekben van baj.
nem értékeli/érdekli, hogy az ingázáson napi 1-2-3-4 óra időt spórol, (ami bőven elég valami komolyabb dolog megtanulására, új hobbira, család kapcsolatok javítására stb.), nem értékeli, hogy pénzt és energiát takarít meg.
Jönnek azzal, hogy a benzint amúgyis a cég fizeti, a gyerekért amúgyis érte kéne menni (nem mindegy, hogy csak oda megy vagy kerül), meg ha otthon dolgozik, akkor mikor vége a munkának se érzi magát otthon.
Ezutóbbi : 24 éve dolgozok itthoni gépen is, és nekem pár ablak bezárása után simán szabadidő van már, nem munka. Esetleg felállok járok egy kört. De ha ez nem elég akkor zárja le a céges lapost, és üljön az otthoni gép mellé egy másik szobábanInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Új hozzászólás Aktív témák
it Az EU vezetői a szivárgások szerint október 5-én tárgyalják azt a kérdést, hogy az EU teljesen függővé válhat a kínai akkumulátoroktól, úgy, mint régebben az orosz energiától. A kínai elektromos autók térhódítását, alacsony árait is vizsgálják.
- Eladó egy új állapotú, garanciás YAMAHA AG03 USB külső hangkártya / keverő!
- Lenovo ThinkPad T490 - I5 8265U/16GB/512GB SSD/ Magyar bill/ÁFÁ-s IPS Kijelző
- Eladó egy új, bontatlan Govee RGBIC Night Light éjszakai fény/hangulatfény/bluetooth hangszóró!
- SAMSUNG 125CM LC49HG90DMRXEN 49" GAMER CSÚCS MONITOR ! akció
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER 144HZ MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest