Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Igazabol a tomegkozlekedest is jobba lehetne tenni, csak az embereket kene megnevelni, mert miattuk van a normalisabbaknak hanyingeruk a BKV-n.
Eleve a berletezest at kene alakitani szemelyi/jogsi/utlevel alapura, aztan akinel nincsen, arra lehet helybol rendort is hivni. Objektiv viselkedesi es szagellenorzes, aki megserti annak 1 het ban.
Be kene vezetni, hogy aki ESZT szerint fertozo betegseggel volt diagnosztizalva/tappenzen, stb. az helybol tiltva van az eszkozokrol amig tart.Mindezek mellett mar lehetne ingyenes is.
[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
Jaaa +1
Én ha itthon hallgatós meetingben vagyok (nincs prezi alatta), simán kimegyek sétálni, amíg nem beszélek, kocogok is, még egyszer kamerát is adtam, kérték a többiek (kicsit liheghettem még) és az öltönyös nagyfôni is mosolygott, hogy "right so, okay" , tök támogatóak voltak. (Mondjuk ez kultúra függô). Amit kellett mondanom-hozzátennem, ment fejbôl, ennyike. Nem mindig van ilyen meeting nyilván, pláne nem egy pénzügyesnek, kontrollernek, PM-nek stb. de azért ott is adódhat ilyen tuti, egy alapvetôen tömött héten.
Mire meeting vége, lekocogtam-sétáltam, felfrissültem, új ötletek-gondolatok-megoldások ugranak be, utána pedig család, egy uszoda/szancsi a szomszédban, seeemi high-life, de 1000x minôségibb, mint az agglomerációs országutakon 70-es táblánál a belsôben poroszkálni 25-el, egy órán át.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen