Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Jakuu

  őstag

  válasz Cassi #48 üzenetére

  Veszíteni. Az akkugyártás csak egy elterelés. A lobbysták elkezték tevékenységeiket, hogy az USA se kerüljön hátrányos helyzetbe. Már elkezdődött a kínai E-Autók-ra kivetett 30%-os büntetővámmal.
  Persze jobb lenne az akkumulátorgyárak nem nálunk lennének, de az tény megint a kisemberek járnak rosszul, mert annyival drágábban fognak autóhoz jutni.
  Bár remélem igaz a pár napos hír, hogy a Dél-Koreaiak áttörést értek el a hidrogén-hajtású motoroknál.

  „Ez a módszer olyan előkeveréses égést alkalmaz, ami ultrakönnyű égést tesz lehetővé, és nagy előnye, hogy nincs szivattyúzásból eredő veszteség, hiszen a teljesítményt a befecskendezett üzemanyag mennyisége szabályozza – a beszívott levegő fojtása nélkül” – áll a tanulmányban. A szívócsőben ráadásul nincs hidrogéngáz, így nem fordulhat elő visszagyulladás, ami gyakori a hidrogénüzemű motoroknál. Az alacsonyabb hőmérsékleten történő égés pedig alacsony nitrogén-oxid-kibocsátást és jó termikus hatásfokot eredményez.
  Az újonnan kifejlesztett hidrogénmotorral a benzinmotorokhoz képest 98 százalékkal csökkenthető a szén-dioxid- és 90 százalékkal a finompor-kibocsátás. Az eredmény teljes mértékben megfelel az Európai Unió nulla károsanyag-kibocsátású autókra vonatkozó előírásainak"

  [ Szerkesztve ]

 • adamssss

  veterán

  válasz Cassi #48 üzenetére

  Ha nem nyomnák ezerrel az E autót, nem adnának támogatásokat, illetve az idióta Euro szabályozással nem lehetetlenítenék el a belső égésű autókat akkor a kutyának nem kellenének az e autók. (pontosabban egy nagyon szűk rétegnek)
  Jelenleg még az összes E kocsi egy beta fázisban lévő tákolmány és az emberek nem hiába nem kaptak rájuk maguktól.

  Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...

Új hozzászólás Aktív témák