Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • bl4ze

  addikt

  Nekem is Teclast van, X16 plus - olyan 40 ezer körül vettem.

  Elég patent darab, 10.1" 2GB ram, egész jó kijelző.

  Azonban 5.1 droid van rajta, néhány hibával: az akku 21% alá nem képes merülni, a kijelző szerint. :W
  Sokszor nehezen indul el a tab, van amikor indulás után kikapcsol - olyankor 10mp-ig nyomni kell a bekapcs gombot, akkor életre kel.
  Szóval egész jó, de azért kompromisszumos. 2018-ban 5.1 droid, és nem is jön rá OTA, pedig van Teclast OTA app, de nem frissít. Azért egy 6.0 frissítés jó lenne, és sajnos X16 plus-ra nincsen 6.0 rom, semmi "okosság".
  40 ezret megért, de azért mégis csak kínai cucc... :O

  .:. bl4ze .:.

 • Msony

  csendes tag

  Én szakítottam a teclasttal 5-6 gép után elegem lett belőle. Mosta samu van. kicsit sokalltam az árát, de elégedett vagyok vele. Gyerkőcök még nyomkodnak 2 teclastot, de gagyizzák. A román Allview meglepően jól bírja. Szal hagyjuk meg a teclastot a gyárban. mert az a gond velük, hogy kézzel rakják össze, ezért aztán mindenféle hülye bajok vannak még a drágább cuccokkal is. Na nehogy már mikor megkapom az X16 Power gépet (a teclast mindig csúcsgépnek néz ki mikor éppen kijön a legújabb cuccal piaci ár alatt), bekapcsolom és máris össze-vissza villog a képernyő, mert valami nyűgje van driver ügyileg. Aztán asszem másfél év alatt még 2-3x fordult ez elő.
  Minek vesztek kínait, ha lehet kapni itthon is elfogadható cuccokat? pl. az Acer switch 10 még mindig bírja és most upgradeltem, míg közbe elkopott pár teclast cucc nálunk. Persze számlásan kell cégre vásárolni, mert kb. az áfa meg pár ezres a különbség az itthon kaphatók között.
  Na ja, ha valaki 4K kijelzőt keres egy tableten az más. De mi a francnak? Mit, filmet akar nézni rajta? arra a samu amoled kijelzője bőven király, a teclast meg se közelíti, pl. a X98 Air 3G-jé, amit vettem feleslegesen kifutás után. Refurbished-et kaptam.
  Szal sokat ígér, de a kézimunka hátrányai rajta vannak. Olvasgass kicsit utána a fórumon bőven találsz visszajelzéseket, akkucsere tapasztalat, meg hasonlók. 2 év után sokan panaszkodnak az akkuhalálra.

  A huawei-el kapcsolatban jók a tapasztalataim. Honor teló jobban tetszik, mint a samu teló, jobb a menükezelése. Ez tapasztalat. Mediapad-nak meg az a baja, hogy nem 4:3 a képaránya. Mondjuk a 10.1 egy viszonylag vállalható kompromisszum. De az a helyzet, hogy a 8", 4:3 képaránynál szerény szubjektív véleményem alapján (sok-sok screen után) még nem követtek el jobbat.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák