-
IT café
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
Valamit tudtok arról, hogy miért lehet az, hogy a szerver listán a fent lévők számát egy ideje mindig rosszul írja ki? Pl azt írja vannak fent 18-an xy szerón, közbe meg nincs fent senki. Hiába refreshelek akkor se írja át a normálisra.
-
csana
senior tag
válasz
fpeter07 #1697 üzenetére
HOgy a francba csinálta ezeket? Felugrott, és közbe maga alá "fújta" a raksit? Jó kis demonstráció
Nekem még a pyro tenisz is bejön: itt épp raksival, de mikor a flare gunnal csinálják, az izgibb
, meg nem is kell oda akkor soldier. Remélem egyszer valakivel majd lesz alkalmam játszani egy szettet
-
fpeter07
veterán
blast-rocket/sticky jumpot gyakorolni
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1691 üzenetére
mi,ki? én nem is emléxem olyan nevű pléjerre
-
Na most leleplezem magam, gyilkos szájszag néven játszom. Előtte egy ideig csak szájszag voltam, de úgy éreztem, hogy ez nem fejezi ki igazán az egyéniségemet.
-
Debilon
addikt
hali!
van arra lehetőség, hogy a játékban szereplő nevet átírjam, ne az legyen ami a stem user név? -
Larry303
addikt
válasz
CsendesMark #1679 üzenetére
én is éreztem már egyes mapeken így...de ált elmondható, hogy tökéltes a 20-24 ember publikra! több semmikép szvsz
-
fpeter07
veterán
válasz
CsendesMark #1679 üzenetére
dara az amikor cod4-ben shipmenten(25négyzetméteres map
) 25vs25 ember
-
Larry303
addikt
sajnos néha van úgy, hogy egy afk is el tud dönteni egy meccset...főleg ha teszem fel a medic az afk...és a 4 csipa közül ha mondjuk sak az egyiknek eszébe jut, hogy ránézzen van e medic a csapataban egy tabot nyomva azt látja hogy van és folytatja tovább a zoomolgatást....engem speciel idegesítnei szokott ha vki sokáig afk ilyenkor rá is kérdezek...a másik idegesítő, hogy van aki ott kajál vagy 10perces telefonjait intézi afk ban és arra nem képes, hogy spect be álljon...így a server sem tud autoballancolni...ilyenkor garantált a bukó....
Jancsiról annyit, hogy a szándékai jók csak a módszerei rosszak...ha már vocie chatben üvölt vkivel akkor már nagyon ideges lehet, mert eleinte csak ventrin üvöltünk
és pont ezért is hallod csak üvolteni őt-el kell nézni neki, ilyen a mentalitása...
igazad van, hogy rosszul adja elő a dolgot, de néha tényleg borzalom amit egy két ember megenged magának...és ittmost nem a skillről van szó, hanem az alapvető játékintelligenciáról...ez egy csapat játék...itt könnyen 8-10 ember szórakozását teheted tönkre, akár önkénytelenül akár szándékosan...nem kell mindig megakadni a felszínes dolgokon...nem kell a jó istenünk szidását komolyan venni
Amúgy teljesen igazad van, ha a csapat megtette amit tudott és mégsem nyertek hát ez van, majd a következőre sikerülni fog...A serverbővítésről annyit, hogy ez elvi kérdés nálunk...lenne erőforrás és sávszélesség is szerveroldalon, de nem akarunk agyatlan hent szervert a kocsmából...nem véletlenül van max 24 főre írva a játék, nem véletlenül vannak úgy kisúlyozva a kasztok ahogy vannak, a respawn hullámokról nem is beszélve...próbálunk mindig az eredeti koncepcióhoz ragaszkodni, ugyanis így tudjuk megőrizni a játék egyedi hangulatát...custom mapeknél, plugineknél modoknál stb, is nagyon fontosnak tartjuk ezeket a szempontokat, szal továbbra is azt szeretnénk, hogy aki a kocsmába jön szórakozni hamisítatlan tf2 élményben legyen része!
-
csana
senior tag
válasz
Larry303 #1672 üzenetére
Az afk-s dolg néha valóban megkeményíti a játékot: néha olyat is tapasztaltam hogy kevesebben voltunk 1 taggal, ráadásul 2-en afk-ban voltak. Persze bedarált az ellen. Lehet amúgyis buktuk volna, de így van mire fogni, plussz érdekes volt látni, hogy nagy a para, mert jön az ellen, ők meg állnak a sarokban a respawn ponton.
Egyébként a Jancsibohóc tag az mindíg ilyen idegbeteg ha vesztésre áll a csapat (néha még akkoris ha simán hozzuk a kört)? Minden mondatában bennevan hogy "gyerekek", meg hogy "f*szn*k". (Néha még az Úr nevét is fölöslegesen veszi a szájára
.) Nem gáz ha így engedi ki a gőzt, de egy idő után már uncsi, és felesleges (főleg ha az ordításnál halkabb hangszínben nem tudja ezt közölni).. Ráadásul egy klántagnak a saját szerón nem ilyen példát kéne mutatnia (ne sűllyedjen le a véznahangú vérpistikék szintjére a dolog szvsz). Ha nemmegy a csapatnak akkor ez van.
[ Szerkesztve ]
-
Larry303
addikt
válasz
Jhonny06 #1671 üzenetére
Pedig mindig figyeljük van e külföldi a serveren...és ez esetben szabadítunk fel slotot mindig....hosszú ideig spectben lévőket is meg szoktam kérdezni, hogy gépnél vannak e még...afk plugin is működik, max azon szigoríthatunk még
Annyit még hozzátennék a dologhoz, hogy mi üzemeltetők is ugyanúgy sorban állunk, mint ti....nem tartunk fent slotot magunknak pedig megtehetnénk...volt rá példa, hogy jómagam is 20percet refresheltem... -
Jhonny06
veterán
3 hónap után újra elkezdtem a TF2-t, de mostanában egyszerűen lehetetlen bejutni a Kartel-re. Konkrétan fél órája várok és semmi.
-
munky
őstag
Valaki tudna segíteni nekem a HLSS beállításában?
Régen az Argo klán honlapján azt hiszem Khy tök jól leírta de most nem találom azt a hsz-t.
-
Larry303
addikt
várjuk az építőjellegű kritikákat ezentúl is! -elvégre egy publik szerveren pont annyit számít a véleményed, mint az enyém...
nos a plugin néha tényleg nem túl hatásosan kever, azthiszem az addig szerzett pontokat is beleszámolja, és ha rögtön a kör elején megy a keverés akkor tényleg nem sok mindent csinál...viszont ha szavazás után megy a keverés akkor a maptime nem változik -nem kezdődik előről a map...ez csak akkor van ha vki konzolból keveri...viszont ilyenkor figyelünk rá, hogy pl 2 kör után rakunk be pályszavazást is, hogy ne kelljen 20percet még azon a mapen tölteni....
amúgy ti is nominálhattok bármikor és elegendő szavazat esetén rögtön el is váltja a mapet...Ra3: aki a játékélményért jön fel az kurvára nem fogja élvezni, hogy 2 perc alatt vége amapnek, mert az ellenfélnek még egy respawnra sem volt ideje...sajnos aki a stat miatt jön annál már más a helyzet...amióta a cr esek nem járnak fel, mi ügyelünk arra,ho ez ne alakulhasson ki.....10estből 9x nem egyoldalra állunk...
[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
válasz
Larry303 #1661 üzenetére
Tudok róla, de lássuk be, hogy a gyakorlatban nem sokat ér. Maximum 1-2 embert rak át így a helyzeten, nem sokat változtat, ellenben a pályát kénytelenek vagyunk elölről kezdeni miatta...
Inkább idegesítő mint hasznos funkció. Legalábbis a jelenlegi formájában nekem ez a véleményem róla.
(nem fikázni akarok, építő jellegű kritikát állt szándékomban megfogalmazni
)
-
Larry303
addikt
azért van fent a scrambleteams plugin!
chatbe beírod ho !scrambleteams és meg lehet keverni a csapatokat, ha a játékosok kb fele úgy akarja...annyi sem kell hozzá, ha pl a "zsák" csapatból a 90% megszavazza akkor már keveri...és ugye tán van 1-2 normális ember amásik csapatban is aki szavaz mellette, és nem a gyalázást élvezi...
ha vki fent van közülünk akkor megy néha a keverés szavazás sélkül is...és ált nem állunk egy oldalra! -
munky
őstag
válasz
Larry303 #1659 üzenetére
Köszönöm így már értem. Így belegondolva jogos és logikus a rendszer.
Természtesen nem a stat miatt játszom (gondoltam, hogy sokan erre asszociálnak majd) az csak egy visszajelzés számomra (azért az is tetszik, hogy nyoma marad ha az ember sokat és jól játszik) és ezért is érdekel a működése.
Sokkal fontosabb számomra a hangulat ami általában jó azon a szerón. (a rossz team balance viszont elég sokszor okoz gondot
)
-
Larry303
addikt
A stat azért számol így, hogy a lista elején lévők ne húzhassanak el, aki hátrébb helyezkedik el az pedig tudjon "leszedni" pontot az őt megelőző játékosokról....szal, hogy szorosabb legyen az egész na
tehát ha egy sokadik helyen lévő játékos kritkulccsal fejbeveri az elsőt akkor ő kaszál rendesen, míg az első helyen lévőtől rengeteg pontot vesz el...
íme konkrétan:Killer Points = Killer Points + (Victim Points / Killer Points)
× Weapon Modifier × 5Victim Points = Victim Points - (Victim Points / Killer Points)
× Weapon Modifier × 5itt pedig mindent megtalálsz a statról....de remélem nem csak a stat miatt jársz a kocsmába!
fpeter: egy jó nagy kritlapáttal tudok szolgálni
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Mikulásra adhatnának egy meglepit
-
munky
őstag
Valaki elmagyarázhatná, hogy kartelen hogyan számolja a pontokat a stat
Tegnap például beléptem szereztem 5 kill-t sniperel nem haltam meg egyszeresem erre -12 pont...
Vagy néha 5 pontot von le egy halálért de van, hogy képes hatvanat is... mi szabályozza, hogy 5 vagy 60?
Nem mintha ezen múlna a játék élvezete de azért enyhén szólva érdekesnek tartom ezeket a dolgokat...
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz
CsendesMark #1654 üzenetére
Hát elsőre nekem nem tetszik, ha lennénk mondjuk 20a-n akkor biztos jo lehet
-
Ra3
őstag
elméletileg a civil eddig is benne volt, itt le is van írva hogyan lehet kiválasztani, de nem tudom hogy tényleg működik-e:
[link] -
CsendesMark
aktív tag
Hunted hét a szerveren!
connect 84.2.39.235:27015
újabb mod a szerverünkönBár nem külön kaszttal, de van V.I.P.
[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
válasz
fpeter07 #1648 üzenetére
Itt írnak róla pár szót. Elvileg a TF Classic-ban védelmezni kellett, vagy épp eltenni lábalól. Counter Strike-ban is volt valami hasonló (talán mod), de ott mintha úgy emlegették volna hogy VIP.. A sniper videóban feltűnik az alakja: a bólogató kis figura.
Bár némelyek szerint a L4D-es dobozka utalhat arra is, hogy valóban lesznek figurák, és a 10. lehet akár egy nagyobb tárgy is, mint pölö a hármas szintű centry gun..[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
válasz
shader-x #1647 üzenetére
Talán próbáld meg verify-olni (átellenőrizni) a játék file-ait.. (valahol a steamen belül a gameknál jobb klikkre aszem előjön egy lista, ahol ez szerepel.. most így fejből passz) Néha segít, ha gebasz van. Nálam többször is bejött, bár pontosan nem tudom, hogy konkrétan ezt a problémámat ez oldotta-e meg annó (nálam is előjött az általad említett hiba).. Vagy esetleg a router/tűzfal combó (portok stb) akadályozzák a steames kommunikációt a szerókkal..
-
fpeter07
veterán
válasz
CsendesMark #1646 üzenetére
Civil az mi?
-
shader-x
tag
hello! valaki találkozott már ezzel az üzenettel? "This game is currently unavailable. Please try again at another time."? Ezt akkor kapom amikor elakarom inditani a TF2-tőt. Ezt már pár napja csinálja. Ezt a többi steamos játékomnál is kiírja.
[ Szerkesztve ]
-
CsendesMark
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #1644 üzenetére
eddig is tíz volt
Scout - Soldier - Pyro - Demo - Heavy - Engi - Sniper -medic -Spy - Civil[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1644 üzenetére
Én inkább kaszt updatenek örülnék, mondjuk néha kevés az a 9 kaszt
-
Unbaised-Ben
senior tag
Hír:10. TF2 kaszt?
-
Larry303
addikt
valószínű, hogy ilyesmi okok húzódhattak meg a háttérben!
viszont a másik oldala, hogy a tf nagyon jó stabilitás tesztelő progi
mivel baromi ram és cpu igényes, ezért ha egy komplett műszakot kibír akkor szinte tutira veheti az ember, hogy nem lesz gondja
ut3 és tf2 stabil a gépemmit nekem prime meg occt, linpack....
-
KhyrOO
csendes tag
Lehet, hogy hülye vagyok, de sztem a win server miatt van...
Meg kéne nézni, hogy azonos mappon, üres szervernél mennyi mem-et zabál egy linuxos szerver és egy wines szeró, bár qrvára nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, csak lehet hogy a win szeró mindíg abba a memóriatartományba dolgozott, ami épp a szar volt!
[ Szerkesztve ]
-
Larry303
addikt
hát elég érdekesen hangzik, egy két rate beállítást örököl a servertől a kliens, de másban nem nagyon térhetnek el a serverek...na a pluginek nyilván, de azok inkább server oldalon szokták megfektetni a dolgokat...max a platform ugye ami még eltérő, mert a mienk win server alól fut!
Azért rákérdek még, hogy más tapasztalt e ilyet...
Viszont ha jól értem akkor a kocsmában kifagy 2 percenként viszont más serveren gond nélkül játszik órákat???[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
-
Ra3
őstag
Karteles emberkéktől szeretnék segítséget kérni, az egyik ismerősnek az a problémája hogy a kocsmán rendszeresen kifagy neki a tf2.
Először nem tudtuk mi a gond, win+tf2 reinstall megvolt, fagyás továbbra is előjön, aztán véletlen felnézett a ogc-re, meg utána más szerókra is és ott nem volt semmi probléma.
Egyébként a hiba az úgy néz ki hogy kifagy a kép, beakad a hang, és semmire nem reagál, (nem connection hiba) viszont alt-tabbal ki lehet szállni a játékból. Kb. minden belépés után 2-3 perccel ledöglik.
Ötletek?[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
ÁÁÁ! Gondoltam belekukkantok a TF2 mappába hátha valami huncutságot találok ééés: ezt találtam.
Anyád mondom...
Nézegettük egymást egy darabig aztán áthelyeztem.
-
$p@rr0w
őstag
Kösz, de nálam minden angol, egyedül a profilomnál van Magyarország beállítva. Angol nyelven raktam fel, csak itthonról csatlakoztam, más játéknál nem volt hasonló gond, tört serverekre nem járok, csak úgy van beállítva hogy VAC-os serverreket listázzon ki, formázás volt, szal nem maradhatott semmi, mindent netről szedett le. Az jutott eszembe hogy estleg IP miatt németnek vélhet a Steam? Más játékok is cenzúrázottak ott (pl. CSS, DOD:S, GTA, Stalker, Max Payne - ezek vannak megvéve még kb.)? Ezeket a fórumokat én is olvasgattam, meg próbáltam is németre állítani, hackelni azzal a patchel, de nem jött be...
-
csana
senior tag
válasz
$p@rr0w #1628 üzenetére
Gyors rágugliztam hogy is van ez: több fórumon szóba jött ez az "vágott" tf2, és elvileg 2 kiadás is létezik ami ilyen: a német, és talán az osztrák. Eddigi ismereteim szerint mivel a steam nem rendelkezik "kiskorú" szűrővel, ezért a fennt említett 2 országból (mivel ott szigorúbb a szabályozás) érkező megrendeléseket IP alapján kiszűrik, és automatikusan a "nemvéres, vágott" játékot aktiválják.
Van mód hogy vágatlan legyen (ezt ugye említetted), itt írnak róla, de ha jól értem csak akkor működik, ha a steam-ben átálítod a nyelvezetet németre (mivel az alá írták a peccset, és csak ott vágott a cucc). Így viszont minden játékod (nameg a steam maga is) német nyelvű lesz. Persze tf2-re kidobtak 1 másik pecst is, ami angolra visszarakja a nyelvet (menü, feliratok), de a többi játék az ugye marad német.Egy másik srác azt írta, hogy nála mindent át kellett angolra állítani (steam, game, midnen), majd jópár steam restart, és gyors frissítés oldotta meg a dolgot.
Szóval akkor elvileg 2 megoldást ajánlanak: egyiknél ugye a linkelt pecset kell alkalmazni, úgy hogy full német a steam-től kezdve a gémig minden, a másiknál meg épp ellenkezőleg, nem kell peccs, de minden legyen angol, és talán a steam restart, meg frissítés megoldja.. Talán valamelyik bejön..
[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
válasz
$p@rr0w #1628 üzenetére
"Ilyeneket" csak azért írunk, hogy aztán kizárhassuk, ha továbbra sem jó a game. Esetleg írd le miket csináltál, hogy kiküszöböld, elkerüld a hibát, és akkor szűkülne a kör, és nem írnánk le olyat amit próbáltál.
Akár oszd meg velünk a vásárlás "körülményeit" (értem ezalatt, hogy hol mikor mivel). Szerintem biztos van ésszerű magyarázat, miért van nálad német cenzúrázott cucc. A játékot milyen nyelven raktad fel? Steamen milyen nemzetiségűként vagy regelve? Más steames játékodnál nem jelentkezett valami? Mindíg magyarországról csatlakoztál? Csak "tiszta" szerón gameltél? Újratelepítésnél kinyírtál mindent (szal nem csak steam-ből) ami kapcsolódik a game-hez? Warezes cucchoz bármilyen kapcs (akár szeró)?[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Mindig elfelejtem kipróbálni milyen az amikor nem vér van hanem csavarok vagy mik esnek szét
-
csana
senior tag
válasz
$p@rr0w #1620 üzenetére
A németeknél cenzúrázva dobták ki a tf2-t? 16+os gaménál sok értelme nincs szerintem az ilyesminek. Gondolom akkor nem robbannak cafatokra sem a karakterek, és nem gurulnak testrészek szanaszét. Érdekes lehet..
szerk: ja játékokra esnek szét.. pff. Az gáz
Az is lehet, hogy van rá valami consol parancs.. Próbáld ki a kartel kocsmában hogy mit mutat. Én is csak egy letöltött kósza modra gyanakodnék..
[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
Itt van kép a problémámról.
(#1622) fpeter07: Hogyne, vagy lehet hogy a németkönyvemet a gépházon felejtettem nem?
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1621 üzenetére
Nem. Egyéb ötlet?
-
$p@rr0w
őstag
Hali! A problémám hogy cenzúrázva van nálam a játék, a vér helyett ilyen alkatrészek, meg játékok röpködnek minden felé, mikor felrobban egy karakter. Erre valami megoldás? Amit próbáltam: teljes újratelepítés (Windows is), a németeknek kiadott hack (akiknél ugyen cenzúrázva van). Nyelv angolra van állítva, soha nem is volt német, magyar bankkártyával vettem, angol Winem van, közöm nincs a németekhez (na jó a billentyűzetem az német kiosztású...
).
-
Larry303
addikt
igen, elképzelhetőnek tartom, hogy évente resetlejük és ha kell még gyakrabban változtatunk a súlyozáson...félreértés ne essék ez nem egy túl reprezentativ statisztika, de nem is azért van a serveren, hogy bárki, más megítélésben részesedjen esetleges helyezése/rangjai miatt...viszont így talán évenkénti resettel vmivel aktuálisabb képet kaphatunk az aktiv játékosokról!
-
Larry303
addikt
-
Ra3
őstag
nem tudjátok hogy miért nullázták a kocsmás statokat?
-
Gyuri16
senior tag
tegnap en is megfordultam argo szerveren, hasonlo tapasztalatokkal. a hangulat jo volt, csak nem ritkan egyszerre 3an beszeltek. nekem is volt hogy toltott valamit (szamomra teljesen ismeretlen palya volt eddig, arena..). viszont itt tul jok voltak, ugyhogy aztan otthagytam. jatszottam mar ogc-n is, azzal semmi bajom nem volt, estefele amikor ott voltam eleg komoly jatek folyt, akik beszeltek tobbnyire ertelmes infokat mondtak (es hangokbol itelve 20 koruli tarsasag lehetett), es osszejott par szep csapatos akcio. raadasul itt nem voltam annyira gyenge, mondhatni tudtam ervenyesulni
kocsmara meg nem sikerult bejutnom kulfoldi szervereket meg nem is nagyon probaltam
amit eszrevettem hogy teljesen mas palyak vannak jatszva, mint amikor a viragbolti verzioval jatszottam par honapja. pl 2fortot meg nem is lattam amiota megvettem. van par jo palya, pl ahol a kocsit kell tologatni kifejezetten tetszik, de van par ami annyira nem (neveket meg nem tudom)
-
pachito
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1609 üzenetére
Jah értem
-
pachito
őstag
Egyébként tudja azt valaki hogy melyik class lesz a következő, "meet the.." kisfilmben? (pyro, spy vagy medic) Próbáltam infókat gyűjteni, de sehol nem találtam.
-
KhyrOO
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #1606 üzenetére
Lehet, hogy Critskrieg-re gondolt...
Letölteni max. pályát tudsz, nincs semmi a pure_list-ben max, ha éppen egy cube soccer pályánál jöttél!
-
fpeter07
veterán
ez qrva nagy volt ARGO the best
-
csana
senior tag
Én nemrég nyomultam az ARGO szerón, és bár jó volt a társaság (ezzel együtt a hangulat), mégis ami nagyon zavart, hogy a voiceIP-n az ellen beszélgetésit is hallani. Ami nem lenne gond, ha csak 5v5 lenne, de mikor a 20 ember szinte egymás szavába vágva mondja a dolgokat, -ráadásul 2-3 embernél iszonyatosan súg, recseg, búg a hang- az elég kellemetlen. Tudom hogy létezik mute, de azt csak végső esetben használom, hiszen bárkitől jöhet hasznos infó. Meg mikor felléptem a szeróra valamilyen kiegészítéseket kezdett tölteni, és csak aztán jöhetett a móka (igaz az adminok nem tudták hogy milyen contents-ek lehettek ezek). De ez annyira nemzavart, hisz hama megvolt, csak szeretem tudni hogy éppen mi is jön le a szerórol a gépemre. Egyébként ha jól emléxem volt krit a szerón.
A lényeg, hogy a hangzavar miatt inkább átléptem az OGC-re (a kocsma ugye fullon
), és igaz negatív a visszhangja a szerónak a kicsik miatt, kellemesen csalódtam. Nem voltak okoskodó vékonyhangú vérpistikék, inkább a kocsmaszerű hangulat fogadott. Persze ott voltak a kis tizenévesek is, de érdekes módon nem hallatták a hangjukat feleslegesen. Sőt szinte semennyire. Respect.
Egyébként van jópár külföldi szeró (nem csaktf2-es, hanem dods is akár), ahol szintén hallani lehet az ellenség beszélgetéseit, de én egyszerűen nem értem, hogy mi értelme van. Zavaró tud lenni sok embernél (egymás szavába vágás stb), plussz néhányan elszólják a taktikát is..
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Felmegyek egy külföldi szerverre, beállok spy-ba, megyek láthatatlanul hát nem egyből lő egy b.zi? Utánna sniper mögémegyek, még láthatatlan vok erre lelő
Lehet csak utálja a kémeket de akkor is haljon éhen
-
fpeter07
veterán
Próbálgattam levegőbe leszúrni a népet, hát egész nap csak egyet sikerült, azt is azért mert 5 ember volt egymás melett
-
Ra3
őstag
ikszdélol, a kocsmán van olyan daily award hogy barac
a legtöbb pipe kills után jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hat frissítés lesz az alap az idei középkategóriás Samsung mobilokhoz
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Microsoft Excel topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...