- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Mikrotik routerek
- OpenWRT topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózatokról alaposan
- Milyen routert?
- Asustor NAS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
addikt
Az a P60 pro brutális még mindig.
-
joey04
titán
vicc ez az oldal.
-
őstag
Nahát, már az almáék is lefizetik a dx-et, nem csak a kínaiak?
-
kakuk.tamas
addikt
Majd ha márciusban kijön az S24 Ultra és jobb lesz a 15 ProMax-nál, majd azt mondod, hogy a Samsung lefizette a kínaiakat?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
hajbel
addikt
válasz kakuk.tamas #6 üzenetére
Ha az a túlszaturált, túlélesétett kakkanat jobb lesz, akkor én is azt mondom majd.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
veterán
Mikor lesz teszt az MA-n?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Wesiz
tag
van még bárki aki ad a dxomark szavára? annyi teszt van youtube-on, az ember eldöntheti hogy mi tetszik neki
-
485
aktív tag
Iphone 15PM és az első Redmi akármi, ami a legközelebb volt hozzá MM-ben. Ugyanúgy mindkettő 2x-es zoom. Ezt megcsináltam Istyle-ban is, mert nem hittem el, az eredmény ugyanaz volt. De ezt sem hittem el és elmentem egy másik MM-be, ahol szintén.
-
kakuk.tamas
addikt
Ez márcsak azért is hihetetlen, mert eddig minden oldalon jobb képeket lőttek a telefonnal.
Nem mellesleg talán a Peta-nak lehet a legjobban hinni, ha kamera elemzésről van szó. [link]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kakuk.tamas #18 üzenetére
Plusz melyik Xiaominak van szimmetrikus kávája? Egyedül a 13-nak, ami friss, és kiemelt helyen lehet a boltban. A többinek alul vastagabb a kávája. És nem a 13 van a képen, ez fix.
Több sebből vérzik a sztori.
-
485
aktív tag
válasz kakuk.tamas #19 üzenetére
nem tudom mi volt, nem ismerem a kínai telefonokat, lehet hogy xiaomi, de valami redmi rémlik, árkád MM, menj be és próbáld ki a 15pm-et, ott mentem az istylebais, meg a pólus mm-be. Előrendeltem a 15pm 1tb-t, de 800 ért ne kelljen már vennem olyat, aminél a 4 éves xs max-om jobb makrót lő. fél órán keresztül próbálgattam. Én elhiszem, hogy majd tesztelik és a világ legjobb képét lövi, de ha szeretnék az órámról egy képet majd vele, nem fogok a tesztelőnek szólni, hogy gyere már ide, hanem én megcsinálom. Na inkább rendeltem egy 13 pm-et.
-
Wesiz
tag
válasz kakuk.tamas #19 üzenetére
nem annyira friss az a 13-as széria, tavaly decemberben jelent meg. hogy ide hazánkba mikorra ért el azt nem tudom pontosan, de árukeresőn több hónapos értékeléseket találni, xiaomi oldalán pedig azt írják hogy "2023. március 8-tól rendelhető a készülék!" azaz már több mint fél éve.
-
Persie12
aktív tag
válasz kakuk.tamas #18 üzenetére
Fura, először a keretet nem is vettem észre
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
kakuk.tamas
addikt
A lényeg az volt, hogy csak annak van szimmetrikus kávája, a többinek alul vastag sokkal.
És tudtommal az a Xiaomi jelenlegi csúcsa nálunk. (De ebben nem vagyok biztos)Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
485
aktív tag
válasz kakuk.tamas #24 üzenetére
persze, ott volt a kis tulipán ikon vagy mi és természetesen a lencsét is letakarítottam. a felbontást is kapcsolgattam, volt valami max akármi, gondolom hogy 40 megapixel vagy 12.
És megnéztem, valóban nem redmi, hanem xiaomi 13 volt, aminek ha már erről szól a cikk, 130 pontja van a dxomarkon.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
Lehet már tudni mikor jön ki a teszt a MA-n?
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
485
aktív tag
Most nézem, sok képen tiszta homály [link]
[ Szerkesztve ]
-
GoldhandRent
őstag
válasz hallerlaller #32 üzenetére
nem néztem sok tesztet az új szériáról, de amit láttam, ott a 15 Plus nagyon jó akkuidőt tud, és a kamerája is kifejezetten ügyes. Azthiszem 14PM-hez képest jobb(nak ítélte a tesztelő) a 15 Plus kamerája(t)
-
-
nozs23
addikt
-
nozs23
addikt
Mi a homály? Az új telefonok esetében egy 24mp-es képről van szó, míg a másik kettő a linkelt összehasonlításban 12mp-es. Ezért is nagyobb a kép a 15 esetében. Ha leméretezed a 24mp-es képet egyértelműen részletesebb képet kapsz, de én a natív 24mp-es fotón is több részletet látok.
-
Gubu0101
veterán
Tessek [link] es meg marad telefonra is Nem tudom mit is varnak sokan egy mobiltol.Es nem a fotos tudas miatt kell 800k kiadni,hanem a 1T tarhely miatt.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Aryon87
félisten
800K árért azért legyen is maximális tudása és képessége, be is b..na ha csak az 1TB miatt kerülne ennyibe
Negyed árból veszel 1Tb külső SSD-t amit OTG-n rákapcsolsz és ott a tárhely (ja Alma ilyet valszeg nem tud)
Na meg minek az 1TB, mikor a felhőre esküszik mindenki majdnem? Vagy nem olyan jó a híres iCloud vagy mi az?
Szóval 800k árért ez siralmas képalkotás még ha digitális makró is...Fényképező: nehéz, sok cucc kell mellé, mire beállítod, már nincs az a jelenet amit épp azonnal le akarnál kapni.
Teló: Elővesz és katt. Megvan a pillanat (pl gyerek/háziállat).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Gubu0101
veterán
Mondjuk nem is ertem minek az 1 terra tarhely,mikor ott a cloud Foleg 2-300 ezer felarert,mikor evete az 1T could kb 12-13 ezerbe van.
En,akkor is azt mondom,hogy profi fotohoz profi gep kell,foleg ha nagyok az elvarasok.Mobilnal ahogy irod is ez a lenyeg elokapod es fotozol,ezt mind tudja is ilyen-olyan minosegben.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Kinder
senior tag
Pontosan így van.
Ne telefonnal akarjunk már 10 méteres molinóra is jó minőségben nyomtatható képeket lőni.
Ezek arra vannak, hogy a pillanatot le tudd fotózni, vagy akár még egy nyaralásra is jó, ha nincs kedved cipelni a fotós cuccot, és nem kell aztán kivetítőn prezentálni a családnak. -
kakuk.tamas
addikt
Dehát nem érted, hogy a Samsung azért nyomatja a 200 megapixeles kameráját a mobilokba mert az a legjobb a világon? És amellé semmi se kell, mert minden hulladék?
Az is agyiszegény, aki csak a megapixelek miatt vesz meg egy mobilt...
-
Gubu0101
veterán
Kell a makro mert mert ne.De nagy csoda ne varjunk tole.Ha nem lenne benne,akkor az lenne a baj.En kb 2000 fotobol jo ha egyet makrozok kb.Ritka az az esemeny amikor szuksegem van ra.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Aryon87
félisten
Pedig simán lehetne. Jó 10 méteresre azért nem, mert amúgyis felesleges, de pl egy kb 115x75 méreten biztos vagyok benne hogy jól mutatna a mobillal készült kép..
A mobilos fotózás ma már több mint egy szimpla nyaralást végigkattintani.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
janeszgol
félisten
válasz kakuk.tamas #42 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy kell a meapixel a jó fotóhoz. Amikor bejött a dual pixel, hogy 4 képpont információiból csinál egyet elég szarul működött. De ma nagyon jó szinte minden gyártónál.
A Xiaomi 50 mpx-en megveri az S23U-t 200 mpx-jét állóképekben. Ez tény.
Viszont az S24 telekamerája 50 mpx lesz, és annak nagyon jót fog tenni, mivel az S23U 10 mpx-je kevés oda. Lásd Xperia 5 V. Elhagyták a 2x-es zoomot, helyette crop van és nagyon jól működik. Az is 48 mpx-es.
Az iPhone-nál is óriásit ugrott a képminőség a hagyományos 12 mpx és a dual pixeles 48 mpx (ami 12 mpx-es képeket csinál) között. -
aktív tag
„nem is ertem minek az 1 terra tarhely,mikor ott a cloud”
Ez a pár mondat némileg árnyalja a képet, hogy miért is lehet szükség 1024 GB tárhelyre: [kép] . Forrása: [link] .
A felhő pedig nem feltétlenül érhető el azonnal és mindenhol, nem elképzelhetetlen egy olyan helyzet, amikor a tartalom gyártása, nagyméretű videó készitése (lásd a fenti linken a méreteket) olyan tájon történik, ahol nincs vagy gyenge a mobilinternet (úgy gondolom, számos ilyen terület akad a bolygón, ami remek forgatási helyszín, de csak a telefon tárhelyére tudsz támaszkodni).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen