Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz KaiotEch #91017 üzenetére

    Az a Hoppá amire te gondolsz, de javaslom, egy előző évi számlák statisztikájából számold ki magadnak, hogy valóban kihasználtad e azt az általam full kamura vett csomagot. Az ősök nálunk is bebolondultak erre 2 évvel ezelőtt, és hiába mondtam nekik hogy full felesleges. Fél év használat után a számlájukból kiszámoltam mennyi percet használtak el minden hónapban a fix drága havidíjért, és kiszámoltam nekik azt is mi lett volna ha a sima alap díjcsomagban lettek volna, drámaian az jött ki, hogy kb 1000-1500 Forintokat beszéltek volna egy hónapban, ha az alap díjcsomaggal számoltam nekik, de erre persze be kellett fizetni a Hoppára rohadtul, kb havi 3000 Ft-ért. Csak a statisztikás számolásom után értették meg, hogy ez a Hoppá, gyakorlatilag kihasználhatatlan, és a havi díj felét ajándékban ott hagyják a T-nek. Nah azóta a minimál alapdíjcsomag van a 390 Ft-os havidíjjal kb. És annyit fizetnek amit tényleg beszéltek is.

    Amúgy már mobilos előfizetésekben is vannak ilyen Hoppá jellegűek, érdemes azzal leváltani a kihasználatlan vezetékes telefont 2018-ra már, és akkor nyugodtan lehet tovább tolni a biciklit egy másik szolgáltatóhoz, akinek értelmes technológián van valami internetje a 21. századra már végre.

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák